Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ce anunta meteorologii pentru ziua de astazi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ce anunta meteorologii pentru ziua de astazi

In Capitala va continua sa ninga astazi si cel putin in prima jumatate a zilei de maine, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Antena3

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti emisa de ANM. Ce se intampla astazi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza meteo pentru Bucuresti. Ce se va intampla azi? Care sunt maximele si minimele pentru joi, 6 februarie? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea in Bucuresti? Meteorologii anunta ca va continua sa ninga azi, 6 februarie, in Capitala. in prima parte a zilei, va .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori si viscol

Meteorologii au anuntat prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, in contextul avertizarilor tip cod rosu si portocaliu de ninsori si viscol puternic.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. ANM anunta ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, valabila in intervalul 4 februarie, ora 13. 00 - 6 februarie, ora 10.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori in continuare

Meteorologii anunta ca va continua sa ninga astazi in Capitala si va fi rece, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti.

Prognoza meteo speciala pentru Capitala. Vant puternic, lapovita si ninsoare pana joi dimineata

Meteorologii au anuntat miercuri o prognoza speciala pentru Bucuresti, in vigoare de miercuri, ora 17:00, pana joi dimineata, ora 08:00. Autoritatea Nationala de Meteorologie precizeaza ca vantul va fi puternic la noapte iar precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Prognoza speciala pentru Bucuresti! Ce avertisment a lansat acum ANM

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pentru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. in conditiile in careANMa anuntat pe, aproape, intreg teritoriul temperaturi ridicate pentru acest interval, astazi revine cu un comunicat emis pentru alerte de Cod Galben si portocaliu de .

Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie. ANM anunta ninsoare viscolita. Zeci de interventii ale autoritatilor

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 februarie. Sunt semnalate precipitatii mixte in sudul tarii, vant ce va sufla moderat pana la tare la munte si cod portocaliu de viscol in Bucuresti. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie 2020 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie. Ce anunta ANM pentru inceputul de weekend

Conditiile termice tot mai scazute din ultimele zile se vor mentine si pe perioada urmatoare. Meteorologii au anuntat ce se va intampla pe teritoriul intregii tari, la inceput de weekend. in foarte multe zone au existat conditii de ninsoare viscolita si din acest motiv autoritatile au decis sa inchida temporar si scolile din cateva judete.

Prognoza meteo pentru weekend, 8-9 februarie. Ce spun meteorologii de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit o noua prognoza! Cum va fi starea vremii pentru weekend, 8-9 februarie? Iata ce spun meteorologii despre situatia din Romania? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea pentru weekend, 8-9 februarie? Meteorologii au emis prognoza pentru weekend-ul 8-9 februarie. Se pare ca vremea urmeaza sa revina la .

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania. Cat tine episodul de vreme severa, unde se anunta lapovita si ninsori abundente

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a facut publica prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, valabila pana pe 16 februarie. Dupa temperaturi de primavara, chiar si 20 de grade in sudul tarii, iarna se intoarce in forta. Specialistii anunta in perioada 5-9 februarie un episod de iarna severa cu frig, ploi si ninsori, urmand ca de saptamana viitoare temperaturile sa creasca din nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )