Libnet.ro
UNICEF

15:31

Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie. Ce anunta ANM pentru inceputul de weekend

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie. Ce anunta ANM pentru inceputul de weekend

Conditiile termice tot mai scazute din ultimele zile se vor mentine si pe perioada urmatoare. Meteorologii au anuntat ce se va intampla pe teritoriul intregii tari, la inceput de weekend. in foarte multe zone au existat conditii de ninsoare viscolita si din acest motiv autoritatile au decis sa inchida temporar si scolile din cateva judete. continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie. ANM anunta ninsoare viscolita. Zeci de interventii ale autoritatilor

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 februarie. Sunt semnalate precipitatii mixte in sudul tarii, vant ce va sufla moderat pana la tare la munte si cod portocaliu de viscol in Bucuresti. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie 2020 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo pentru marti, 4 februarie. Ce fenomene vor fi resimtite dupa valul de caldura

Valul de caldura din weekendul care s-a sfarsit va fi urmat de o schimbare radicala a vremii. Meteorologii anunta ca vor exista fenomene intalnite pe teritoriul intregii tari, unele anormale pentru aceasta perioada a anului. incalzirea brusca din ultimele zile a adus temperaturi de primavara, cu gradele care au urcat peste masura in termometre, dar .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti emisa de ANM. Ce se intampla astazi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza meteo pentru Bucuresti. Ce se va intampla azi? Care sunt maximele si minimele pentru joi, 6 februarie? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea in Bucuresti? Meteorologii anunta ca va continua sa ninga azi, 6 februarie, in Capitala. in prima parte a zilei, va .

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania. Cat tine episodul de vreme severa, unde se anunta lapovita si ninsori abundente

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a facut publica prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, valabila pana pe 16 februarie. Dupa temperaturi de primavara, chiar si 20 de grade in sudul tarii, iarna se intoarce in forta. Specialistii anunta in perioada 5-9 februarie un episod de iarna severa cu frig, ploi si ninsori, urmand ca de saptamana viitoare temperaturile sa creasca din nou.

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele doua saptamani

Specialistii Administratiei Nationale pentru Meteorologie au emis, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru intervalul 3-16 februarie 2020.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. ANM anunta ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, valabila in intervalul 4 februarie, ora 13. 00 - 6 februarie, ora 10.

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade .

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand se strica vremea, unde lovesc lapovita si ninsorile si cat de frig se face

Dupa vremea neobisnuit de calda pentru inceputul lunii februarie, cu temperaturi mai mari cu 10-12 grade Celsius decat ar fi normal din ultimele zile, de marti, 4 februarie, iarna se intoarce. Se va raci, iar precpitatiile, la munte sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni, ploi, vor pune stapanire pe toate regiunile. Episodul de vreme rea va dura cateva zile, pentru ca meteorologii anunta vreme frumoasa pana pe 2 martie.

Prognoza speciala pentru Bucuresti! Ce avertisment a lansat acum ANM

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pentru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. in conditiile in careANMa anuntat pe, aproape, intreg teritoriul temperaturi ridicate pentru acest interval, astazi revine cu un comunicat emis pentru alerte de Cod Galben si portocaliu de .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori si viscol

Meteorologii au anuntat prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, in contextul avertizarilor tip cod rosu si portocaliu de ninsori si viscol puternic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )