Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Va ninge cel putin 3 zile!

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Va ninge cel putin 3 zile!

Prognoza meteo pentru Bucuresti. ANM a emis o prognoza speciala pentru zona municipiului Bucuresti, valabila in intervalul 9 - 13 ianuarie, de ninsoare, lapovita si polei. continuă pe Antena3

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Urmeaza zile cu ninsori, ploi si depuneri de polei (VIDEO)

Pregatiti-va pentru zile de iarna autentica! O masa de aer rece pune stapanire treptat pe intreaga tara. Daca sambata avem parte de ninsori slabe in Capitala, pentru duminica se anunta un strat de.

Prognoza METEO speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori in Capitala

Meteorologii au emis, vineri, o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana marti dimineata. Vremea va fi inchisa si se va raci accentuat, iar de sambata va ninge.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vremea se va raci de la 10 grade la 3

Meteorologii au emis, joi, o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana sambata la ora 10. in prima parte a prognozei, vremea se mentine calda, cu rafale de vant ce pot atinge 40 de kilometri la ora, dupa care se raceste.

Prognoza meteo, azi, 09 ianuarie 2021. Va ninge in toate regiunile tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru sambata, 09 ianuarie 2021. Potrivit acestora va ninge in toate regiunile tarii. Prognoza meteo in principalele zone.

Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele zile: Racire accentuata a vremii, ploi, ninsori si polei

Vremea se va raci accentuat in Capitala in urmatoarele zile, si vor fi ploi, ninsori si precipitatii mixte ce vor duce la depunerea de polei, potrivit prognozei speciale a ANM pentru Bucuresti.

Prognoza meteo, azi, 08 ianuarie 2021. Vremea se va raci

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 08 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va raci fata de ziua precedenta. Prognoza meteo in principalele.

Prognoza meteo, azi, 07 ianuarie 2021. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 07 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va mentine calda pentru prima decada a lunii ianuarie. Prognoza meteo.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 10-17 ianuarie 2021

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 10-17 ianuarie 2021. Cu exceptia extremitatii de sud si de sud-est a tarii, unde temperaturile medii ale.

CNSU: Scoala ramane in regim online cel putin pana pe 8 februarie

Scolile raman in regim de invatamant online cel putin pana pe 8 februarie, decizia fiind inclusa intr-o hotarare de vineri a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Carambol cu cel putin 10 masini pe Centura Brasov. Circulatia este blocata, iar autoritatile ii sfatuiesc pe soferi sa adapteze viteza la conditiile de iarna

Un carambol cu cel putin 10 masini s-a produs in acesta dimineata pe Centura Brsovului. Autoritatile le recomanda sa circule cu o viteza adaptata conditiilor de iarna. in judetul Brasov este semnalata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )