Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Vremea se raceste brusc, iar duminica apar ninsorile

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Vremea se raceste brusc, iar duminica apar ninsorile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o prognoza speciala pentru Bucuresti pentru urmatoarele patru zile. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 martie. Vremea se incalzeste considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Vremea se incalzeste considerabil in cursul zilei de marti, 17 martie. Care sunt maximele si minimele de pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 martie inceputul de saptamana vine cu vesti foarte bune! Dupa ce weekend-ul ne-a lasat cu ochii .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 martie. Ce spun specialistii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea azi, 20 martie, pe tot teritoriul Romaniei? Ce spun meteorologii pentru ultima zi a saptamanii si cum va fi in weekend? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 martie Meteorologii anunta ca vremea pentru astazi va fi deosebit de calda .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 martie. Se incalzeste usor

Specialistii de la Adminitratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru joi, 19 martie si care sunt conditiile de pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 martie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noua prognoza pentru azi, 19 martie. Acestia sustin ca .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 martie. Oscilatii mari de temperaturi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru miercuri, 18 martie. Acestia anunta oscilatii destul de mari de temperaturi pentru azi. Care sunt maximele si minimele pentru tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 martie Meteorologii anunta ca miercuri, 18 martie, vom avea parte de o crestere brusca .

Prognoza meteo pentru Bucuresti: La inceputul saptamanii viitoare vin ninsorile si viscolul

Vremea va mai fi frumoasa in capitala doar sambata, duminica incepand o racire accentuata care va aduce ninsoare si chiar viscol in primele zile ale saptamanii viitoare, arata prognoza speciala pentru Bucuresti realizata de ANM.

Prognoza meteo pentru 19 martie 2020. Soare si temperaturi ridicate

Prognoza meteo pentru 19 martie 2020. Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de intervalul anterior in cea mai mare parte a tarii.

Unitate speciala pentru dezinfectarea spatiilor publice, care va lucra non-stop, in Sectorul 4

Primaria Sectorului 4 are la dispozitie, de vineri, o unitate speciala pentru spalarea si dezinfectarea spatiilor publice. Potrivit reprezentantilor institutiei, aceasta va lucra non-stop pentru ca toate.

Vremea se raceste accentuat de sambata seara si incep ninsorile. Prognoza meteo pentru week-end

Vremea se va raci treptat incepand de sambata, iar daca pana acum am avut temperaturi peste limita nomala, din acest week-end ne asteapta valori cu mult sub normalul perioadei, chiar temperaturi cu minus, spun meteorologii.

Prognoza meteo: Cat tine vremea buna. Ce se anunta in weekend, cand si unde lovesc din nou ploile

Vremea incepe sa se incalzeasca in urmatoarele zile, insa de la sfarsitul saptamanii se intorc ploile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru marti, 17 martie, maxime cuprinse intre 9 si 15 grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade.

Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Cand se intoarce vremea rea, in ce regiuni sunt asteptate ninsori

Vremea se incalzeste din nou in urmatoarele zile, in weekend fiind asteptate temperaturi maxime de 17-18 grade. Meteorologii anunta insa un nou val de firg la inceputul saptamanii viitoare. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) se vor semnala ploi in majoritatea regiunilor, iar la munte sunt asteptate ninsori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )