Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo. Temperaturi de vara in aceste zile

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Temperaturi de vara in aceste zile

Miercuri, vremea va fi frumoasa si extrem de calda in majoritatea regiunilor. in jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros si se vor semnala averse, descarcari electrice si. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: un val de aer rece loveste Romania. De cand se schimba vremea si cat de frig se face, unde ploua

Vremea se schimba radical de saptamana viitoare. meteorologii anunta racire brusca si ploi in majoritatea regiunilor. La munte, maximele nu vor depasi 6 grade Celsius. in aceste zile insa, temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului, de pana la 29 de grade Celsius pe timpul zilei, arata prognoza ANM pentru urmatoarele doua saptamani.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: unde vor fi aproape 30 de grade si zonele in care va ploua

Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi in general calda, temperaturile fiind chiar mai ridicate fata de normalul perioadei pana in data de 6 mai. Probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata, dar intense, este estimata incepand din 9 mai, releva prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 30 aprilie-13 mai) publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Institutie care nu are nicio treaba cu starea vremii, asaltata pentru informatii despre prognoza meteo

O institutie a statului care nu are nicio treaba cu prognoza meteo, fiind specializata in verificarea instrumentelor de masurat, este apelata frecvent de cetateni care vor sa afle cum va fi vremea.

Prognoza meteo din batrani pentru luna mai, cu Mihai Voropchievici. Frig si vreme urata pe 1 mai

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna mai. Pe 1 mai, bruma si frig in anumite zone. Pe 2 si 3 va fi mai inorat tot in anumite zone. in.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Temperaturi de foc vineri in Romania

Miercuri 2 mai) Vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile vestice si nord-vestice, dar si zona montana, unde mai ales dupa-amiaza, vor fi.

Prognoza meteo. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele zile

Luni Vremea se va mentine predominant frumoasa, cu valori termice mult mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada din an, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. innorari si.

Prognoza meteo: se anunta prapad la vara. Cand lovesc fenomenele extreme, cat va ploua in mai si unde arde seceta in iulie

Meteorologii estimeaza ca temperaturile pentru primele doua luni de vara, iunie si iulie, vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit, mai ales in regiunile sudice si sud-estice. Seceta si lipsa precipitatiilor, deficitare, in aproape toate regiunile, vor face prapad, iar fenomenele extreme asi vor face tot mai des aparitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )