Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme calda, dar si furtuni in aproape toata tara

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru weekend: Vreme calda, dar si furtuni in aproape toata tara

Week-end-ul debuteaza cu vreme calda mai ales in partea de sud a tarii, unde temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, informeaza ANM, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Vremea se schimba radical! Prognoza meteo pentru weekend

Valorile termice vor continua sa creasca usor vineri, astfel incat vremea va deveni calda in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari el.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 mai. in ce regiuni mai ploua

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel incat vremea va deveni calda in sud si sud-est si apropiata de normalul termic in restul tarii. Cerul va fi variabil,.

Prognoza meteo pentru saptamana 6-12 mai. Cu ce vesti vin meteorologii

Vremea se schimba radical incepand de duminica. Specialistii anunta ca Apar schimbari in aspectul vremii, dar si din punct de vedere termic. O masa de aer rece coboara din nordul continentului si isi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 mai. Vesti incredibile de la meteorologi

Sambata, 4 mai, vremea va fi instabila, iar regimul termic caracterizat de valori usor mai ridicate decat cele specifice datei in sud-est si apropiate de acestea in restul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 2-5 mai. Schimbari de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va ameliora ca aspect, cateva averse slabe de ploaie urmand sa mai cada local doar in regiunile din sud si sud-est. Vantul va sufla moderat in jumatatea vestica a tarii si slab pana.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 mai. Vestile proaste de la meteorologi nu se opresc inca

Joi, 2 mai, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice vor fi in crestere usoara fata de ziua precedenta devenind apropiate de mediile multianuale in majoritatea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand scapam de ploi si vijelii

Joi, 2 mai, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice vor fi in crestere usoara fata de ziua precedenta devenind apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor. Astfel,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 1 mai, vremea se va mentine in general instabila, iar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales ziua, .

Vremea in weekend: ANM a schimbat prognoza meteo

Weekendul 3-5 mai se anunta unul frumos in aproape toata tara, vremea va fi placuta, dar nu lipsesc ploile in anumite zone. Temperaturile vor continua sa creasca usor vineri, astfel incat vremea va deveni calda in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, cu precadere in cursul [] .

Avertizare ANM pentru Bucuresti: vreme racoroasa si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va fi racoroasa, iar vantul va atinge viteze la rafala de 55-65 km/h, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )