Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Cat de frig se anunta si in ce regiuni vin ninsori

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Cat de frig se anunta si in ce regiuni vin ninsori

Un val de aer polar aduce frig accentuat in Romania si precipatii in majoritatea regiunilor. La munte, meteorologii anunta lapovita si ninsori. Maximele nu vor depasi 17 grade in regiunile sudice. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Un val de precipitatii abundente loveste Romania. Unde vin ninsori si cat de frig se anunta

Meteorologii anunta variatii termice importante in urmatoarele doua saptamani si ploi multe. Conform prognozei meteo Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 25 octombrie, termometrele vor arata si 1 grad Celsius la munte, unde sunt asteptate, pe creste, lapovita si ninsori.

Alerta meteo ANM. Urgia loveste Romania! Vine frigul si ninsorile incep sa apara: judetele vizate

Avertizarile de vreme severa au fost prelungite, asa ca urmeaza alte zile ploioase. Alerta ANM: Cod galben de vant puternic in 16 judete, precipitatii si ninsori in unele regiuni ale teritoriului. Alerta meteo ANM: Cod galben de vant si precipitatii mixte Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis cod galben de vremea .

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anuntul surpriza al meteorologilor

Vesti bune de la meteorologi. Dupa ce, in zilele care urmeaza, acestia anunta intrarea unui vortex polar in tara noastra, de saptamana viitoare vremea incepe din nou sa se incalzeasca. Astfel, in primele doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioade.

Prognoza meteo weekendul 16-18 octombrie 2020. Vreme severa in Romania, sunt anuntate ninsori si ploi abundente

Meteorologii anunta vreme severa in acest weekend in Romania. Daca zilele de joi si vineri vor aduce valori ridicate in termometre, sambata si duminica vremea se raceste simtitor in cea mai mare parte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )