Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anuntul surpriza al meteorologilor

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anuntul surpriza al meteorologilor

Vesti bune de la meteorologi. Dupa ce, in zilele care urmeaza, acestia anunta intrarea unui vortex polar in tara noastra, de saptamana viitoare vremea incepe din nou sa se incalzeasca. Astfel, in primele doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioade. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand scapam de ploi

Dupa episodul de frig si ploi care a pus stapanire pe tara noastra, vremea se va indrepta, iar temperaturile vor depasi mediile acestei perioade, spun specialistii. Prognoza meteo pentru urmatoare.

Prognoza meteo pentru intervalul 12 octombrie 2 noiembrie. Temperaturile inregistrate vor fi mai mari fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta ploi pentru urmatoarea perioada, dar si vreme calda fata de maximele obisnuite pentru acest interval al anului. in perioada 12 octombrie 2 noiembrie, ANM anunta temperaturi ridicate cu.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Prognoza meteo: Un val de precipitatii abundente loveste Romania. Unde vin ninsori si cat de frig se anunta

Meteorologii anunta variatii termice importante in urmatoarele doua saptamani si ploi multe. Conform prognozei meteo Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 25 octombrie, termometrele vor arata si 1 grad Celsius la munte, unde sunt asteptate, pe creste, lapovita si ninsori.

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Temperaturi neobisnuite in luna octombrie

Temperaturile vor fi usor mai ridicate decat normalul perioadei pana la sfarsitul acestei luni si abia din 2 noiembrie se va raci vremea.

Vremea se raceste brusc. Temperaturile scad in toata tara! Prognoza meteo ANM pana duminica

Valorile termice vor fi din ce in ce mai scazute in urmatoarele zile.

Prognoza meteo ANM. Vremea continua sa fie rece si in zilele urmatoare

Vremea va deveni rece pentru aceasta perioada a anului, anunta meteorologii.

Se dau 720 de lei pentru acesti romani. Anuntul zilei vine direct de la Guvern

O veste foarte buna pentru zeci de mii de romani. Vor beneficia din partea Guvernului de vouchere in valoare de 180 de lei. in decembrie, banii vor fi acordati si retroactiv pe ultimele trei.

S-a declarat stare de urgenta medicala. 8 mari orase din Franta, in carantina de la 21.00 la 06.00, pentru 4 saptamani

In contextul raspandirii noului coronavirus, incepand vineri, in Franta va fi restabilita starea de urgenta. Guvernul francez a hotarat stare de urgenta incepand din 17 octombrie la miezul noptii, pe teritoriul Frantei. Se restituie starea de urgenta. 8 mari orase in carantina Miercuri, autoritatile din Franta au anuntat restituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )