Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo: Val de praf saharian peste Romania. Ce anunta meteorologii, unde loveste canicula si cand revin ploile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Val de praf saharian peste Romania. Ce anunta meteorologii, unde loveste canicula si cand revin ploile

Vremea va deveni din ce in ce mai calda, iar precipitatiile isi vor restrange aria de acoperire, semnalandu-se doar local, dupa-amiaz asi seara in sud-evestul tarii si izolat in rest. Meteorologii vin insa si cu veste proasta: un val de praf saharian va lovi Europa in urmatoarele zile, fenomenul resimtindu-se si in Romania la o scara mai mica. continuă pe Adevărul

METEOROLOGII AVERTIZEAZA: Un val de praf saharian va ACOPERI Romania. Unde loveste canicula

Meteorologii din cadrul ANM au avertizat ca un val de praf saharian va ajunge peste Europa, in tarile deja afectate de canicula, fenomenul resimtindu-se si in Romania la o scara mai mica, in urmatoarele.

Prognoza meteo: Ce aduce luna august. Unde sunt anuntate ploi in fiecare zi si ce regiuni sunt lovite de valul de caldura

Nici in luna august nu scapam de ploi. Vremea va fi deosebit de calda in urmatoarele doua saptamani, dar sunt anuntate precipitatii zilnic, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie care a emis prognoza meteo pentru perioada 30 iulie - 12 august.

Prognoza meteo. Vreme calda, cu temperaturi maxime de pana la 35 grade Celsius in weekend

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi maxime de pana la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi inregistrate chiar 35 de grade. in Capitala si pe.

Prognoza meteo: n august vremea se va ncalzi usor fata de iulie, dar ploile nu ne parasesc

Luna august va fi caracterizata de o vreme in usoara incalzire fata de iulie, in majoritatea regiunilor, in special in regiunile nord-vestice, in timp ce nivelul precipitatiilor va ramane constant, cu acumulari mai importante in zonele montane si de deal, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )