Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo: Ce aduce luna august. Unde sunt anuntate ploi in fiecare zi si ce regiuni sunt lovite de valul de caldura

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce aduce luna august. Unde sunt anuntate ploi in fiecare zi si ce regiuni sunt lovite de valul de caldura

Nici in luna august nu scapam de ploi. Vremea va fi deosebit de calda in urmatoarele doua saptamani, dar sunt anuntate precipitatii zilnic, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie care a emis prognoza meteo pentru perioada 30 iulie - 12 august. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: n august vremea se va ncalzi usor fata de iulie, dar ploile nu ne parasesc

Luna august va fi caracterizata de o vreme in usoara incalzire fata de iulie, in majoritatea regiunilor, in special in regiunile nord-vestice, in timp ce nivelul precipitatiilor va ramane constant, cu acumulari mai importante in zonele montane si de deal, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Agerpres.

Prognoza meteo. Codul Galben de ploi si vijelii se prelungeste. De cand se intoarce caldura

Prognoza meteo. O mare parte din regiunile tarii se afla inca sub Cod Galben, dar se pare ca dupa primele zile din luna august, vremea se va imbunatati si ne vom bucura in sfarsit de.

Prognoza meteo 30 iulie - 12 august. Temperaturi de vara si ploi in fiecare zi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 30 iulie 12 august, fiind prognozate temperaturi specifice lunii august. Din pacate, nu vom scapa de instabilitatea atmosferica,.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Ce fenomene violente se anunta si care va fi cea mai afectata zona

Ploi torentiale, grdinina si instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile, care avertizeaza ca un nou ciclon urmeaza sa loveasca Romania. Dobrogea va fi cea mai afectata regiune unde sunt asteptate ploi puternice in intervale scurte.

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru toata luna august. Taurii se simt bine in casa lor, Gemenii stau foarte bine pe plan sentimental

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. O luna grea cu multe schimbari de situatie. Iata cum arata previziunile pentru fiecare zodie. HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Berbec Pentru.

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Taurii se simt bine in casa lor, Gemenii stau foarte bine pe plan sentimental

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. O luna grea cu multe schimbari de situatie. Iata cum arata previziunile pentru fiecare zodie. HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Berbec Pentru.

HOROSCOP pentru toata luna august realizat de Mariana Cojocaru. Varsatorii incep o noua era, Sagetatorii se indragostesc de un coleg de munca

HOROSCOP august cu Mariana Cojocaru. Vesti importante in luna august pentru mai multe zodii. Multe se indragostesc, iar altele fac curatenie in casa. Iata cum arata perioada pentru fiecare semn.

Informatii de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi vremea in luna august

Luna Iulie a fost una dintre cele mai ploioase luni din 1961, pana in prezent, dar vin vesti bune de la specialisti pentru luna august. Meteorologii au anuntat o vreme mai stabila si temperaturi ce ne readuc.

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,.

Ce concerte si evenimente cu intrare libera pentru public a pregatit Primaria Galati pentru luna august

Locurile de desfasurare a evenimentelor sunt Faleza Inferioara a Dunarii zona de promenada) si Gradina Publica. Printre numeroasele concerte apare si o expozitie inedita, in care va fi prezentat o pictura unica in lume, cu o lungime de un kilometru, realizata de o artista din Serbia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )