Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Vin temperaturi de foc. in ce regiuni face ravagii vremea rea

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vin temperaturi de foc. in ce regiuni face ravagii vremea rea

Vremea se incalzeste in weekend, duminica fiind anuntate temperaturi maxime de 33 de grade in sudul tarii. De furtuni si ploi abundente nu scapam prea curand. continuă pe Adevărul

Prognoza METEO pentru luna iulie. Anuntul directorului ANM: vor fi extreme

Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit in direct la Antena 3 despre prognoza meteo pentru luna iulie. Potrivit meteorologului, in perioada urmatoare temperaturile vor creste in Romania, depasind chiar 30. 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Prognoza meteo weekendul 27-28 iunie 2020. Vreme frumoasa, dar nu scapam de aversele torentiale

Prognoza meteo pentru weekendul 27-28 iunie anunta vreme in general calda, dar aversele de ploaie nu vor disparea complet. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in.

Prognoza meteo, azi, 26 iunie 2020. Ploi bogate cantitativ, insotite de descarcari electrice

Vremea ramane instabila in Romania, sub incidenta unor coduri galbene si portocalii. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26 iunie 2020 Vineri, vremea.

in sfarsit, vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in perioada urmatoare, vremea va fi una buna, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada. De la jumatatea lunii insa, este posibil sa se raceasca, in special in nordul tarii.

Prognoza meteo, azi, 23 iunie 2020. Vremea continua sa fie instabila

Vremea se va mentine calda, dar aversele torentiale isi vor face din nou simtita prezenta. Astfel, instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata, in cea mai mare partea a tarii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )