Libnet.ro
UNICEF

09:15

PROGNOZA METEO: Vreme geroasa, dar in usoara incalzire

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO: Vreme geroasa, dar in usoara incalzire

Luni, desi valorile termice vor marca o usoara crestere fata de zilele precedente, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit in cea mai mare parte a tarii, chiar deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata in sud si sud-est, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se va mentine deosebit de rece

Luni, desi valorile termice vor marca o usoara crestere fata de zilele precedente, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit in cea mai mare parte a tarii, chiar deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata in sud si sud-est, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa intre - 12 si 0 grade.

Continua gerul in toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Sambata, vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre - 20 si - 10 grade, posibil izolat mai scazute in sud si in zonele depresionare, dar si usor mai ridicate in vest.

Prognoza meteo pentru februarie-aprilie: Luna viitoare temperaturile urca spre valori pozitive, precipitatiile vor fi peste medile multianuale

Regimul termic estimat pentru urmatoarele trei luni va fi, in general, unul normal, temperaturile urcand catre valori pozitive inca din luna februarie, in timp ce cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in majoritatea regiunilor, reiese din prognoza meteorologica pentru intervalul februarie - aprilie 2016 a Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )