Libnet.ro
UNICEF

11:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand se incalzeste

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand se incalzeste

Vremea incepe sa se incalzeasca incet de vineri. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vineri, 29 martie, valorile termice diurne se vor. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 28 martie. Meteorologii continua cu vestile proaste

Joi, 28 martie, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 martie. Vesti incredibil de proaste de le meteorologi

Miercuri, 27 martie, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice si estice. Vor mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 martie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 26 martie, vremea se va raci, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa usor sub mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 martie, in regiunile sudice vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie, in timp ce in rest, valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta si se vor.

VREMEA. Vesti extrem de proaste de la meteorologi pentru zilele urmatoare

Ne mai bucuram de soare doar o zi, pentru ca de marti, 26 martie, situatia se schimba. Apar norii, ploile si poate cel mai important, temperaturile scad foarte mult comparativ cu ziua de luni, mai ales in .

Prognoza meteo pentru toata saptamana. Temperaturile scad puternic, diferente de pana la 12 grade

Update: Ne mai bucuram de soare doar o zi, pentru ca de marti, 26 martie, situatia se schimba. Apar norii, ploile si poate cel mai important, temperaturile scad foarte mult comparativ cu ziua de luni, mai.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 331 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 331 lei/MWh, in intervalul orar 19.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 332,50 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 332,50 lei/MWh, in intervalul orar 19.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 353,71 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 353,71 lei/MWh, in intervalul orar 19.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce in forta. Un val de aer polar pune stapinire pe Romania, unde se anunta ninsori

Iarna se intoarce in forta in toata tara, dupa zilele frumoase de vara cand in sudul tarii s-au atins si 25 de grade. De marti, un val de aer polar pune stapanire pe Romania, iar vremea intra intr-un proces de racire, temperaturile urmand sa fie cu peste 10 grade mai scazute decat in ziua precedenta. Spre exemplus, daca luni la Bucuresti s-au inregistrat 24 de grade, maxima, de marti nu vor fi mai mult de 12 grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )