Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Vremea se incalzeste usor

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Vremea se incalzeste usor

Sambata dimineata este ger, local, apoi se incalzeste, astfel ca in regiunile vestice maximele vor deveni normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil si pe arii restranse, mai ales in sud si in. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 decembrie

Dupa trei zile de ger napraznic, vremea incepe sa se incalzeasca, in mai multe zone din tara. in noaptea de sambata spre duminica, vremea va fi geroasa in centrul, in estul tarii si local.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Craciun

Luna decembrie va fi caracterizata de valori termice normale pentru aceasta perioada, potrivit estimarilor meteorologice realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie.

Vremea. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Doua fenomene ne vor afecta din plin

Vremea Luna de inceput a iernii, decembrie, se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, precum ninsoare, care, asociata cu intensificari ale vantului, va determina producerea viscolului,.

Prognoza meteo pana luni. Ce ne asteapta

Vremea va fi deosebit de rece in toate regiunile, chiar geroasa dimineata in nord, nord-est si centru si izolat in sud. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile extracarpatice unde trecator vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )