Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prognoza meteo. Vremea se va raci accentuat de vineri, 18 septembrie 2020

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Vremea se va raci accentuat de vineri, 18 septembrie 2020

Vremea se va raci vineri, 18 septembrie 2020. Cum va fi vremea in weekend. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM. Schimbari neprevazute! Ce se intampla cu vremea

Vremea va fi frumoasa pana joi, 17 septembrie 2020. De vineri, 18 septembrie 2020, vremea se va raci accentuat, devenind apropiata de normalul perioadei.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Vreme oscilanta si sanse de precipitatii in unele regiuni

Valorile termice vor fi oscilante in urmatoarele doua saptamani 14 - 27 septembrie), in majoritatea regiunilor, iar o usoara racire a vremii este preconizata in intervalul 18 - 20 septembrie, in timp ce precipitatiile revin in unele zone atat spre finalul acestei saptamani, cat si dupa 22 septembrie, arata prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie.

Dedeman deschide magazinul Bucuresti Ghencea pe 18 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Prognoza meteo, azi, 16 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 16 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa, dar calduroasa, temperaturile maxime incadrandu-se.

Prognoza meteo, azi, 15 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa si se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 15 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa si se va mentine calda. Temperaturile maxime se vor.

Horoscop 18 septembrie-1 octombrie. O singura zodie e norocoasa si ii va merge bine

In saptamana 18 septembrie 1 octombrie se formeaza un singur aspect astral: trigonul armonios al Lunii din Fecioara cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile Taur, Fecioara, Capricorn sunt pe val si vor avea parte de surprize in plan sentimental. in schimb, doar un semn al zodiacului este mult mai aproape de noroc decat celelalte.

Cinematograful de pe malul Borcei se redeschide pe 18 septembrie

Incepand cu 18 septembrie, ora 17. 00, cinematograful Calarasi isi asteapta iubitorii de filme cu premiera peliculei Tenet. Dupa multe amanari, lansarea filmului va avea premiera in data de 18 septembrie in Romania.

Horoscop 18 septembrie - 1 octombrie: un semn de aer e marele norocos pe toate planurile

In intervalul 18 septembrie-1 octombrie se anunta schimbari neasteptate, dar si indelung asteptate pe plan financiar si in zona carierei. Tot ceea ce iti ramane sa faci este sa descoperi indicatiile astrologului pentru fiecare zodie in parte.

Program Noaptea Alba a Filmului Romanesc - 18 septembrie 2020

Peste 35 de lungmetraje si scurtmetraje vor rula in 12 locatii din Bucuresti si Cluj-Napoca, intr-o singura noapte, pe 18 septembrie, la Noaptea Alba a Filmului Romanesc. Proiectiile unora dintre filme vor fi urmate de discutii cu invitatii speciali ai evenimentului, care vor da detalii din culise si vor raspunde intrebarilor publicului pana tarziu dupa miezul noptii.

Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 septembrie. Cum va fi vremea in prima zi de scoala (VIDEO)

Chiar daca ne aflam la jumatatea lunii septembrie, vremea se mentine de vara. Prima zi de scoala va aduce temperaturi caniculare, de peste 30 de grade Celsius. La inceputul saptamanii temperaturile vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )