Libnet.ro
UNICEF

14:45

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Vreme oscilanta si sanse de precipitatii in unele regiuni

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe 2 saptamani: Vreme oscilanta si sanse de precipitatii in unele regiuni

Valorile termice vor fi oscilante in urmatoarele doua saptamani 14 - 27 septembrie), in majoritatea regiunilor, iar o usoara racire a vremii este preconizata in intervalul 18 - 20 septembrie, in timp ce precipitatiile revin in unele zone atat spre finalul acestei saptamani, cat si dupa 22 septembrie, arata prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo, azi, 12 septembrie 2020. O sambata insorita si cu temperaturi de vara

Sambata, 12 septembrie, vremea va fi predominant frumoasa si calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte, unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab, cu.

Prognoza meteo: Cand vine toamna. Cat de frig se face, unde se anunta lapovita

Vremea ramane buna pentru concedii, atat la mare, cat si la munte, cu temperaturi ridicate. La mare, mai ales, urmeaza zile de vara. Din 20 septembrie insa se instaleaza toamna. Meteorologii anunta vreme in racire, iar la altitudini mari se vor semnala lapovita si ninsori.

Cum va fi vremea pana la sfarsitul lui septembrie. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea va fi calda si in aceasta saptamana, dupa cum arata prognoza ANM pe regiuni, maximele urmand sa atinga 30 de grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )