Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de cald se face, cand lovesc ninsorile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de cald se face, cand lovesc ninsorile

Vremea se incalzeste spectaculos in urmatoarele zile. in weekend, se anunta chiar maxime de 14 grade in sud-estul tarii, valori anormale pentru data din calendar. De altfel, in urmatoarele saptamani, meteorologii anunta vreme calda in toate regiunile. continuă pe Adevărul

Vremea se schimba radical in Romania. De la temperatuirile geroase, trecem la valori de pana la 12 grade Celsius. Prognoza meteo pana la 1 februarie 2021

Dupa zilele geroase din ultima saptamana, urmeaza valori de primavara, de pana la 12 grade Celsius. Meteorologii ANM anunta ca vremease schimba radical in toata tara, temperaturile urmeaza sa.

Vremea se schimba radical! Prognoza METEO 21 ianuarie

Meteorologii anunta ca vom avea temperaturi de primavara in ianuarie. Asadar, vremea se schimba radical si se vor inregistra temperaturi pana la 12 grade in unele zone ale tarii.

Prognoza meteo: Vreme de primavara. Unde se anunta neobisnuit de cald in plina iarna

Dupa primul episiod de ger cumplit din acest an, vremea se incalzeste neobisnuit pentru data din calendar. La sfarsitul saptamanii, maximele vor atinge si 11 grade in sud-estul tarii. Primavara din toiul iernii nu tine prea mult, pentru ca, din 24 ianuarie, frigul pune din nou stapanire pe Romania.

Vremea se schimba radical la mjlocul saptamanii. Meteorologii anunta temperaturi maxime in jur de 10 grade Celsius

Vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara, anunta specialistii ANM. Pe parcursul noptilor si al diminetilor va fi ger iar temeperaturile minime vor ajunge chiar sub minus 18 grade. Dar de la mijlocul saptamanii, vremea se incalzeste.

OMS, anunt de ultima ora despre raspandirea covid-19 in scoli. Schimba radical tot ce stiam

Una dintre cele mai preocupante intrebari a fost masura in care COVID-19 se raspandeste in scoli. Au fost putine focare raportate in scoli de la inceputul anului 2020, spune OMS. Studiile au fost limitate in timpul inchiderii scolilor si a altor masuri de izolare la domiciliu. Peste 1,5 miliarde de elevi au fost afectati de .

Prognoza meteo, azi, 20 ianuarie 2021. Gerul incepe sa se inmoaie, insa continua sa ninga

Vremea incepe sa se indrepte de miercuri. Temperaturile cresc usor fata de zilele precedente, cand gerul era patrunzator. Maximele se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar minimele intre -6 si 3.

Vremea de maine. Prognoza meteo in Bucuresti si in tara

Vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara, anunta specialistii ANM. Pe parcursul noptilor si al diminetilor va fi ger iar temperaturile minime vor ajunge chiar sub minus 18 grade.

Prognoza meteo: Ce se anunta dupa gerul naprasnic. Unde se incalzeste si cand lovesc ninsorile

Valul de aer polar va persista pana la jumatatea acestei saptamani, iar gerul persistent ne va da batai de cap. Luni si marti, spun meteorologii, e posibil sa se inregistreze cele mai scazute valori termice. De miercuri, vremea se incalzeste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )