Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cum va fi in weekend, unde mai cad ninsori si ce ne asteapta in februarie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cum va fi in weekend, unde mai cad ninsori si ce ne asteapta in februarie

Vremea se mentine inchisa si vineri, 31 ianuarie, insa de sambata , 1 februarie, vine primavara in mai multe zone. Meteorologii anunta temperaturi in crestere, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda in majoritatea regiunilor. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

Joi vremea se va ameliora ca aspect in mare parte din tara, insa in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali va continua sa ninga viscolit, stratul de zapada cumulat in precedentele 48 de.

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie: cer noros si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 30 ianuarie. Meteorologii anunta temperaturi peste media acestei perioade, cer noros, ninsori pe arii restranse la munte, si izolat conditii pentru precipitatii mixte. Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie Joi, 30 ianuarie 2020, vremea se va ameliora ca aspect .

Vreme de primavara. Prognoza meteo

VREMEA pentru 30 ianuarie 2020.

Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie: ploi in majoritatea tarii

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie. Prima parte a zilei va abunda de ploi in majoritatea zonelor tarii, urmand ca precipitatiile sa se restranga la orele pranzului, in timp ce la munte va ninge viscolit. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie Specialistii de la Administratia .

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta fenomene extreme

Un ciclon mediteranean aduce iarna in Romania. Nu in toate regiunile se vor semnala ninsori si viscol. Meteorologii anunta temperaturi anormal de ridicate in sudul tarii pentru sfarsitul lunii ianuarie. Vremea rea nu tine prea mult. in weekend vine primavara, sunt asteptate maxime de 12-13 grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )