Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ultimele informatii ANM. Prognoza meteo, marti, 21 iulie 2020: vreme la extreme in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Playtech Playtech,
Ultimele informatii ANM. Prognoza meteo, marti, 21 iulie 2020: vreme la extreme in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Specialistii de la ANM au anuntat vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa 22 iulie, cat si spre finalul acestei luni. Averse in Banat, vreme rece in Crisana, ploi abundente in Transilvania, maxime de 26 de grade Celsius in Maramures si minime de 14 . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Curs valutar BNR, marti, 21 iulie 2020. Ce se intimpla cu lira sterlina astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 21 iulie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vorm afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira sterlina.

Horoscop pentru marti, 21 iulie 2020. Ce ne-au pregatit pentru pentru maine

Puteti utiliza aceste predictii pentru a va planifica ziua si chiar a lua decizii importante pentru rezultate fructuoase. Puteti verifica horoscopul de astazi din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscop 21 iulie 2020 Horoscop Astazi, 21 iulie 2020 Prognozele zilnice ale horoscopului 21 iulie 2020), deoarece stiind .

Horoscop zilnic - marti, 21 iulie 2020. Nativii Berbec primesc vestea mult asteptata!

Vesti bune azi. Aflam lucruri pe care le asteptam de multa vreme si poate si noi asteptam momentul potrivit sa facem vreun anunt. Horoscop zilnic - luni, 21 iulie 2020, pentru fiecare.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

Prognoza meteo, azi, 19 iulie 2020. Vremea va fi instabila

Duminica, 19 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila. Sunt asteptate ploi in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 17 august. Unde se racoreste, cat va ploua

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute decat cele normale. Pana pe 27 iulie sunt anuntate averse de ploaie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in regiunile vestice si nord-vestice.

21 IULIE, IN ROMANIA Numar record de cazuri in ultimele 24 de ore - 994 cazuri noi

Pana astazi, 21 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 39. 133 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25. 586 au fost externate.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa data de 22 iulie, cat si spre finele acestei luni, arata estimarile Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabile pentru intervalul 20 iulie - 2 august, publicate luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )