Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prognoza: Ninsori si viscol in mare parte din tara. Bucurestiul, sub zapada. Primaria anunta ca este pregatita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza: Ninsori si viscol in mare parte din tara. Bucurestiul, sub zapada. Primaria anunta ca este pregatita

Ninsorile pun stapanire pe mare parte din tara in urmatoarele zile, inclusiv pe Bucuresti, unde se va depune strat de nea. Primaria Capitalei a anuntat insa ca este pregatita cu utilaje si material antiderapant. continuă pe Wall-Street Ro

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Coduri galbene de ninsori in peste jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de precipitatii abundente valabila pana la ora 23:00 in noua judete din nord si vest si doua atentionari Cod galben de vant si ninsori viscolite ce vizeaza mai mult de.

HARTA Cod rosu de viscol in 9 judete Coduri galben si portocaliu pentru mare parte din tara, pentru viscol si ninsori

Meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru 9 judete, avertizarea fiind valabila de miercuri seara pana joi dimineata. Vant puternic, lapovita si ninsoare in Capitala, incepand de miercuri seara Temperaturi de pana la -2 grade.

Anuntul meteorologilor: Romania, lovita de ger dupa valul de ninsori

Romania se pregateste pentru valul de ger, dupa repriza de viscol, care a paralizat mare parte din tara. Ultimele estimari ale meteorologilor arata ca viscolul si ninsoarea nu vor mai pune probleme serioase in perioada imediat urmatoare, insa temperaturile vor scadea drastic. Ne putem astepta chiar la -20 de grade Celsius in unele zone, cu - 10 grade in timpul noptii, in Capitala.

ALERTA METEO Cod rosu de viscol si vant in 9 judete din tara

Meteorologii au emis avertizari Cod rosu de viscol si vant in noua judete din tara, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata.

Hartile optimismului: Guvernul vede pana in 2030 terminate majoritatea autostrazilor din tara, desi in urma cu sase ani erau promise multe din aceleasi proiecte pana in 2020

Pana in 2030 Romania ar urma sa termine majoritatea autostrazilor planificate, inclusiv patru treceri peste Carpati, dintre care doua spre Moldova - cel putin asta spera Guvernul Orban, intr-un document despre viitoarele fonduri europene prezentat anteprenorilor. Planurile autoritatilor sunt cel putin optimiste, mai ales in contextul in care Romania ar putea beneficia de mai putine fonduri europene ca in trecut. Cert este ca mare parte din proiectele pe care acum le vedem pe harta celor ce vor fi finalizate in 2030, in urma cu mai putin de sase ani erau date ca finalizate pentru.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

Calea ferata din tara noastra, interoperabila doar pe hartie

Rodrigo Maxim, presedinte FSTFR: Proiectul adoptat de Guvern este unul science-fiction, atat timp cat nu avem asigurate infrastructura feroviara si materialul rulant necesare punerii in practica a interoperabilitatii sistemelor * Iulian Mantescu, presedinte FMLR: Suntem in intarziere, deoarece modernizarea culoarelor pan-europene de transport feroviar trebuia sa fie finalizata la sfarsitul anului 2015 Interoperabilitatea sistemului feroviar din tara noastra cu cel european s-a aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri. Hotararea de Guvern, care a trecut de Consiliul Economic si Social cu aviz pozitiv, dar cu amendamente, prevede pentru operatorii de transport feroviar din tara noastra respectarea unor conditii la nivel european, conform directivei europene 2016797, ce este implementata prin noul act normativ.

Viscolul a paralizat jumatate din tara. Ce trebuie sa faca toti romanii daca vor sa plece la drum

In contextul in care zapada creaza probleme in majoritatea zonelor din tara, ISU Bucuresti-Ilfov recomanda cetatenilor sa se informaze permanent asupra conditiilor meteorologice, sa evite orice calatorie daca nu este absolut necesara si sa se informeze daca pe traseul ales nu sunt drumuri blocate.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )