Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

Vastint: A treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square a primit certificarea LEED Platinum

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire de birouri a proiectului Timpuri Noi Square, pe care il construieste in Capitala si anunta ca devenit dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED.

Medicul Mihai Craiu, despre cel mai bun antiviral. Asa te feresti de gripa ieftin si eficient

Cazurile de gripa si raceala, semnalate in Romania, au devenit tot mai numeroase, in ultima perioada. Din pricina complicatiilor respiratorii ce pot sa apara, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta, este recomandata preventia impotriva bolii. Parintii trebui sa aiba mai multa grija la posibilele simptome ale celor mici, dar si sa se .

ANALIZA Ce se intampla cu business-urile romanesti? Romania a avut in 2019 cel mai mic numar de insolvente din istorie

Romania se apropie de finalul ciclului de crestere post criza, astfel ca in 2019 Romania a ajuns la performanta de a avea cel mai mic numar de insolvente din istorie 6,5 mii), respectiv cu 27% mai mic fata de 2018 si cu 67% fata de 2009, arata o analiza KeysFin pe baza datelor de la Registrul Comertului.

Despartire cu lacrimi la Survivor Romania! Au pierdut cel mai important om. Competitia nu va mai fi la fel (VIDEO)

Despartire dureroasala Survivor Romania. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Echipa Faimosilor a.

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Financial report BCE vrea o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in calculul inflatiei. Ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover. 5G - razboiul pentru viitor a inceput

Financial Times: BCE a cerut sa acorde o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in modul de calcul al inflatiei * Personalul UE, avertizat sa nu mai faca schimb de informatii cu Regatul Unit * Le Point: Brexit: ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover * Kathimerini: 5G - razboiul pentru viitor a inceput * Stiri pe scurt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )