Libnet.ro
UNICEF

00:06

Prognoza pentru perioada 20 august - 17 septembrie: Temperaturi mai mari dect n mod obisnuit, ploi n special la munte

Hotnews Hotnews,
 Prognoza pentru perioada 20 august - 17 septembrie: Temperaturi mai mari dect n mod obisnuit, ploi n special la munte

Valorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat media climatologica a perioadei, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei

Temperaturile prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat normalul perioadei. Asta in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie.

Sarbatoare mare, pe 20 august, la inceput de saptamana!

Sarbatoare mare, pe 20 august, la inceput de saptamana. Rugaciunea pentru fericire. Citeste mai mult.

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna incepe luni, 20 august

Peste 5. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018. Conform datelor transmise de inspectoratele scolare judetene, din totalul celor inscrisi, peste 45. 000 de candidati, 28. 488 sunt din promotia 2017-2018, iar 16. 564 provin din promotiile anterioare. in judetul Calarasi, peste 500 de absolventi s-au inscris la examen.

Horoscopul runelor pentru saptamana 20 - 26 august, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de protectie divina

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri ascunse horoscopul rune pentru saptamana 20 - 26 august. Berbec - Aintrat intr-o saptamana de revigorare. Au o saptamana fantastica la.

Ciclism: Peter Sagan (Bora Hansgrohe), la start n Turul Spaniei pentru prima data din 2015

Absent la ultimele doua editii din La Vuelta, Peter Sagan, triplu campion mondial, se va afla la startul competitiei spaniole care se va desfasura in perioada 22 august-16 septembrie, a anuntat echipa Bora Hansgrohe, potrivit L'Equipe. Ciclistul slovac are patru victorii de etapa in Turul Spaniei.

Horoscop zilnic 20 august. Berbecii trebuie sa fie mai atenti la ce se intampla in jur

Horoscop20 august Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

SRI: Atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie - august

Serviciul Roman de Informatii anunta ca, asupra unor institutii financiare din Romania, au avut loc atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie - august a acestui an, hackerii folosind mai multe instrumente de atac, inclusiv unele din arsenalul Cobalt Strike, care sunt asociate cu o grupare de infractionalitate cibernetica de sorginte estica, relateaza News. ro.

Horoscop rune pentru saptamana 20 - 26 august, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de protectie divina

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri ascunse horoscopul rune pentru saptamana 20 - 26 august. Berbec - Aintrat intr-o saptamana de revigorare. Au o saptamana fantastica la.

Prognoza meteo: Vreme de vara la inceput de toamna. Ce se anunta pana pe 17 septembrie, cand si unde lovesc ploile

Canicula tine pana in septembrie. Meteorologii estimeaza ca, la sfarsitul lunii august si inceputul primei luni de toamna, temperaturile vor fi in general usor mai ridicate decat normalul climatologic. Nu vor lipsi nici ploile, care isi vor face aparitia in zonele de munte, unde local se poate semnala o tendinta spre excedent.

Horoscopul Romaniei pentru perioada urmatoare. Cand iesim din zona invrajbirii

Pana pe 6-8 septembrie, greul cade mai mult pe umerii guvernantilor decat ai strazii. Mingea e la autoritati sau la cei care functioneaza in politica si spera sa aiba autoritate. Cand au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )