Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sarbatoare mare, pe 20 august, la inceput de saptamana!

Antena3 Antena3,
Sarbatoare mare, pe 20 august, la inceput de saptamana!

Sarbatoare mare, pe 20 august, la inceput de saptamana. Rugaciunea pentru fericire. Citeste mai mult. continuă pe Antena3

Sarbatoare mare pe 18 august. Ce sfant este pomenit

Crestin-ortodocsii il praznuiesc pe data de 18 august, pe Sfantul Ioan de Rila, cunoscut si ca ocrotitor al poporului bulgar si unul dintre cei mai reprezentativi sfinti ai Bisericii Ortodoxe.

Prognoza pentru perioada 20 august - 17 septembrie: Temperaturi mai mari dect n mod obisnuit, ploi n special la munte

Valorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat media climatologica a perioadei, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie, potrivit Agerpres.

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna incepe luni, 20 august

Peste 5. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018. Conform datelor transmise de inspectoratele scolare judetene, din totalul celor inscrisi, peste 45. 000 de candidati, 28. 488 sunt din promotia 2017-2018, iar 16. 564 provin din promotiile anterioare. in judetul Calarasi, peste 500 de absolventi s-au inscris la examen.

CALENDAR ORTODOX 16 AUGUST. O noua sarbatoare mare in Biserica Ortodoxa

in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, inainte-praznuirea Adormirii Maicii Domnului. in aceasta luna, in ziua a saisprezecea, pomenirea aducerii Ico.

Horoscop zilnic 20 august. Berbecii trebuie sa fie mai atenti la ce se intampla in jur

Horoscop20 august Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )