Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, duminica si luni

Antena3 Antena3,
Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, duminica si luni

Meteorologii au emis duminica o noua prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior, temperaturile minime situandu-se intre 14 - 16. continuă pe Antena3

Prognoza speciala pentru Bucuresti: cum va fi vremea in zilele urmatoare

Meteorologii au emis duminica o noua prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior, temperaturile minime situandu-se intre 14 - 16 grade Celsius, iar cele maxime intre 22 si 24.

Prognoza speciala pentru Bucuresti. Vreme instabila si rece semnalata in Capitala

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de intervalul anterior. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar in perioade scurte de timp aversele vor avea caracter torential si vor fi.

Prognoza speciala pentru Capitala: Vreme rece si ploi, duminica si luni. Maxime de 24 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de o vreme racoroasa duminica si luni, dar si de ploi si vant puternic, potrivit Mediafax.

Prognoza speciala pentru Capitala: De duminica, averse, descarcari electrice. Minime de 15-16 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca, incepand de duminica, vremea va deveni instabila si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, relateaza Mediafax.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Meteorologii au emis duminica dupa-amiaza un nou Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil in urmatorul interval de timp in mai multe localitati din judetele Bacau, Botosani, Suceava si.

ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila de duminica, ora 13:00, pana luni seara la ora 21:00. Sunt vizate 21 de judete din zona Carpatilor.

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

Avertizare meteo! Cod galben si portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Atentionare MAE de calatorie in Grecia: Mai multe zone sunt afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca mai multe zone vor fi afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, incepand de duminica seara, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )