Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de ploi si vant puternic

Hotnews Hotnews,
 Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de ploi si vant puternic

In capitala, vremea va fi in general frumoasa, dar vor fi si instabilitati atmosferice temporare, afirma Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti valabila pana marti, ora 10. 00 dimineata. continuă pe Hotnews

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de instabilitate atmosferica

Vremea va fi in general frumoasa in Capitala, pana marti dimineata, dar vor fi scurte perioade in care se vor semnala manifestari specifice instabilitatii atmosferice, precum averse, descarcari.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Capitala 16-19 mai. Bucurestenii nu vor scapa de ploaie

Capitala se va confrunta in zilele urmatoare cu o instabilitate atmosferica accentuata, iar aversele, descarcarile electrice si intensificarile vantului isi vor face simtita prezenta pana.

Capitala este LOVITA de vreme rea! Meteorologii au facut ANUNTUL! Unde vor avea loc FURTUNI

Meteorologii au intocmit o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana duminica. Vremea nu va fi buna ci vom avea parte de ploi, descarcari electrice si vreme in general instabila.

Lucian Onea si Mircea Negulescu lovesc in Sectia speciala pentru magistrati

Fostii sefi de la DNA Ploiesti, Mircea Negulescu si Lucian Onea, au depus plangeri penale la Sectia speciala pentru magistrati impotriva Adinei Florea si a lui Gheorghe Stan, cei care conduc aceasta.

PENTRU A FI AUDIAT IN DOSARUL PRIVIND EXTRADAREA LUI NICOLAE POPA: Florian Coldea a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, astazi, la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pentru a fi audiat in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 15 mai. Nu scapam de ploi si furtuni

Miercuri, 15 mai, vremea se va mentine in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Izolat.

Gabriela Firea il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei face asta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

Gabriela Firea il da in judecata pe Andrei Caramitru. Motivul pentru care primarul general al Capitalei il actioneaza in instanta

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )