Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce program are Kaufland de Revelion 2021. Cand vor fi deschise magazinele

Playtech Playtech,
Ce program are Kaufland de Revelion 2021. Cand vor fi deschise magazinele

Magazinele Kaufland din toata Romania vor functiona dupa un program special de Revelion. Amintim ca in calendarul din 2020 au mai ramas numai doua zile libere, respectiv pe 25 decembrie. vineri, atunci cand pica Craciunul, si 26 decembrie, sambata, cand pica a doua zi de Craciun. Ce program are Kaufland de Revelion 2021 Ca sa . continuă pe Playtech

Program Kaufland Revelion 2021. Programul magazinelor

Program Kaufland Revelion 2021. in contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor prin care am trecut in ultimul an, respectiv restrictii impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus, magazinele Kaufland din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Revelion.

Programul Carrefour de Craciun si Revelion 2021. Cand va fi deschis magazinul

In contextul sarbatorilor de iarna, dar si al vremurilor in care traim, respectiv restrictiile impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, magazinele Carrefour din intreaga tara vor functiona dupa un program special de Craciun si Revelion. Program Carrefour de Craciun si Revelion 2021 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca toate restrictiile implementate in contextul .

Ce program are Mega Image de Craciun 2020. Cat sunt deschise magazinele

Mega Image de Craciun 2020 anunta ca marea majoritate a magazinelor vor fi deschise pentru clinetii lor. Ca in fiecare an, in perioada de sarbatori, Mega Image de Craciun 2020 aduce oferte inedite. Reducerile la anumite produse si diferite campanii vor exista ssi anul acesta, ca de altfel, ca in fiecare an. Mega Image de .

Program Kaufland Craciun 2020. Cum vor functiona magazinele Kaufland de Craciun

Kaufland Romania a anuntat programul de functionare al magazinelor din intreaga tara de Craciun. Ora de inchidere difera de la localitate la localitate. Miercuri, 23. 2020, ora deschiderii va varia in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )