Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un program de computer depisteaza cancerul mamar de 30 de ori mai repede decat medicii

Antena3 Antena3,
Un program de computer depisteaza cancerul mamar de 30 de ori mai repede decat medicii

La doar cateva zile dupa ce Olivia Steer a socat tot internetul printr-un articol in care sustine ca mamografiile sunt ineficiente, iar cancerul la san se vindeca fara interventie medicala, a fost lansat un. continuă pe Antena3

O inteligenta artificiala ar putea depista cancerul la san de 30 de ori mai repede decat medicii

La doar cateva zile dupa ce Olivia Steer a socat tot internetul printr-un articol in care sustine ca mamografiile sunt ineficiente, iar cancerul la san se vindeca fara interventie medicala, a fost publicat un studiu care ne demonstreaza ca realitatea e alta. Fara nicio legatura cu ceea ce se intampla pe plaiurile mioritice, cercetatorii de [].

Cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace, crede Olivia Steer. Replica medicului Monica Pop: Steer are nevoie de un psiholog

Reactiile curg valuri dupa ce Olivia Steer a mai facut o declaratie controversata: cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace. Medicul Modica Pop, care sufera de un cancer de colon recidivat, a in.

Ciolos, de trei ori mai tare ca Obama

Premierul Dacian Ciolos pare sa fie mai performant ca autoritatile americane. Cel putin asa reiese din discursul sau de ieri, din Parlament. in conditiile in care in SUA au fost create lunar in jur de 180. 000 de locuri de munca, anul acesta, la o populatie de circa 319 milioane de locuitori, in Romania, proportional, la o populatie de circa 19. 000 de locuitori ar fi trebuit create 10. 700 de locuri de munca-lunar, pentru o performanta egala. Dar Dacian Ciolos a raportat, ieri, ca in primul semestru, numarul salariatilor a crescut cu 152. 000, adica peste 25. 300 de locuri de munca/luna. O performanta de aproape trei ori mai tare ca a administratiei Obama.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )