Libnet.ro
UNICEF

01:05

PROGRAM LIDL de PASTE. Programul supermarketurilor LIDL in perioada sarbatorilor pascale

Antena3 Antena3,
PROGRAM LIDL de PASTE. Programul supermarketurilor LIDL in perioada sarbatorilor pascale

PROGRAM LIDL de PASTE. LIDL a anuntat ca magazinele vor fi inchise in prima si a doua zi de Paste. PROGRAM LIDL de PASTE. 04 joi si 26. 04 vineri - program unitar07:00 -. continuă pe Antena3

PROGRAM AUCHAN de PASTE. Programul supermarketurilor Auchan in perioada sarbatorilor pascale

Magazinele AUCHAN vor avea un program special in zilele de sarbatoare. Unele magazine vor fi deschise chiar si in ziua de Paste. Spre exemplu, Auchan Cotroceni se deschide in ziua de Paste de la ora.

PROGRAM PROFI PASTE 2019.Programul magazinelor Profi in perioada sarbatorilor pascale

Magazinele PROFI vor avea program special de Paste. Programul mgazinelor PROFI in ziua de.

PROGRAM MEGA IMAGE PASTE 2019. Programul magazinelor Mega Image in perioada sarbatorilor pascale

in ziua de Paste magazinele Mega Image standard si ShopGo sunt inchise. Pentru a consulta lista completa a progrmaului de.

Care este programul Compartimentului Restituiri Permise si Certificate de inmatriculare din Galati in perioada sarbatorilor pascale

In perioada 26 aprilie01 mai, angajatii din sistemul bugetar vor beneficia de o minivacanta, insa oamenii legii vor asigura continuitatea serviciului in zilele de 26 si 30 aprilie.

Ce se intampla cu metroul in noaptea de Paste: Metrorex a anuntat programul

Metrorex a anuntat programul circulatiei trenurilor de metrou in perioada Sarbatorilor Pascale. Metroul va circula in Noaptea invierii, la un interval de timp mai mare decat cel dintr-o zi obisnuita. Metrorex vine in intampinarea calatorilor si anunta programul circulatiei trenurilor de metrou pentru perioada Sarbatorilor Pascale. in noaptea de inviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de [] .

Program extins pentru terminalele vamale, in perioada sarbatorilor de Pasti

Toate posturile vamale interne vor activa fara intreruperi pe tot parcursul perioadei sarbatorilor pascale si a minivacantelor de 1 si 9 mai. Totodata, acestea isi vor extinde programul de activitate cu inca doua sau trei ore, in functie de numarul de traversari, transmite IPN.

Programul casieriilor RAJA in perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai

In perioada Sarbatorilor de Paste si 1 Mai, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii RAJA, operator regional care asigura buna desfasurare a proceselor de alimentare cu apa si de preluare a apelor uzate, vor lucra in program normal.

PROGRAM KAUFLAND de PASTE. Programul magazinelor Kaufland in vacanta de Paste

PROGRAM KAUFLAND de PASTE Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Kaufland Romania anunta programul de functionare al magazinelor din intreaga tara. Astfel, in saptamana 22.

PROGRAM CARREFOUR de PASTE. Programul magazinelor CARREFOUR in vacanta de Paste

PROGRAM CARREFOUR de PASTE.

Floriile deschid perioada sarbatorilor de Paste. Cum trebuie pastrate ramurile de salcie sfintite la biserica

Credinciosii ortodocsi serbeaza pe 21 aprilie Floriile sau Duminica Stalparilor, care marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim, unde a fost intampinat de credinciosi care tineau in maini ramuri de maslin si de finic. Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante din an si deschide perioada sarbatorilor de Paste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )