Libnet.ro
UNICEF

15:15

PROGRAM SUPERMARKETURI CRACIUN 2017. Programul magazinelor, hypermarketurilor si supermarketurilor de Craciun

Antena3 Antena3,
PROGRAM SUPERMARKETURI CRACIUN 2017. Programul magazinelor, hypermarketurilor si supermarketurilor de Craciun

Iata programul complet al celor mai mari supermarketuri si hypermarketuri pentru perioada Craciunului: PROGRAM KAUFLAND CRACIUN. Hypermarketurile Kaufland se vor. continuă pe Antena3

MESAJE DE CRACIUN 2017. Urari de Craciun pentru apropiati

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, dar febra urarilor de Craciun a inceput deja. E asadar, momentul sa trimiti cele mai calde MESAJE DE.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

Mihai Covaliu (presedinte COSR), despre performantele si problemele din sportul romanesc in anul 2017; Programul Samurai 2020, printre principalele realizari ale COSR

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a vorbit, intr-un interviu acordat pentru Agerpres, despre performantele si dezamagirile din sportul romanesc in anul 2017. Covaliu este convins ca delegatia Romaniei va obtine mai multe medalii la Jocurile Olimpice din 2020 decat la cele din 2016 de la Rio de Janeiro, cu ajutorul unor programe de tip 'Samurai 2020' si prin prioritizarea federatiilor sportive, care vor primi de la Ministerul Tineretului si Sportului bugete mai mari datorita performantelor inregistrate la campionatele europene si mondiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )