Libnet.ro
UNICEF

11:45

Programul consultarilor de la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou premier

Antena3 Antena3,
Programul consultarilor de la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou premier

Administratia Prezidentiala a facut public orarul cu privire la programul consultarilor de la Cotroceni in vederea stabilirii unui nou premier. continuă pe Antena3

DACIAN CIOLOS: Desemnarea unui nou prim-ministru ne-ar readuce pe drumul corect

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera ca o desemnare a unui nou prim-ministru in urmatoarele zile ar readuce tara pe drumul corect.

Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, sambata seara, ca sanctuarul pentru ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, se apropie de capacitatea maxima, iar autoritatile vo depune fisa unui proiect de 10 milioane de euro, fonduri europene, care prevede constructia unui nou sanctuar pentru ursi in judet.

Programul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui premier

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de Prim-ministru, vor avea loc miercuri incepand cu ora 16.

Victor Ponta, cerere de ultim moment pentru Klaus Iohannis:Gata cu lupta pentru puncte politice

In ziua votului Guvernului Orban II, liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii cere presedintelui Klaus Iohannis desemnarea unui alt candidat pentru functia de prim-ministru. Ponta isi argumenteaza cererea.

Dezbaterea publica privind desfiintarea Sectiei speciale, amanata de Ministerul Justitiei dupa investirea unui nou guvern Birchall: incep sa ma intreb daca chiar sunt intentii serioase pentru desfiintarea SIIJ

Ministerul Justitiei a anuntat ca dezbaterea publica programata pentru luni pe tema proiectului de lege privind desfiintarea controversatei Sectii de anchetare a magistratilor a fost amanata la solicitarea Centrului de Resurse Juridice, urmand sa fie reprogramata dupa investirea unui nou guvern. Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca incepe sa se intrebe daca chiar sunt intentii serioase pentru desfiintarea acestei sectii foarte toxice pentru buna functionare a justitiei.

VIDEO CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier e constitutionala. Corlatean: Dizolvarea Parlamentului, un abuz de putere al presedintelui Ce a sustinut reprezentantul Administratiei prezidentiale

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Titus Corlatean, privind desemnarea lui Ludovic Orban premier, pentru a doua oara, de catre presedintele Klaus Iohannis. Tot astazi este programata sedinta de investitura a Guvernului Orban II, unde cel mai probabil nu va fi cvorum. Presedintele interimar al Senatului, Titus Corlatean, a sustinut in fata judecatorilor CCR ca scopul presedintelui este dizolvarea Parlamentului, si nu gasirea unei solutii politice in interiorul configuratiei parlamentare actuale: Dizolvarea Parlamentului nu mai e un act democratic, ci un abuz de putere.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Opozitia face front comun pentru a impiedica anticipatele Tot astazi, CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier este constitutionala

Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, luni, de la ora 16. 00, pentru investirea Guvernului Orban II. PSD, Pro Romania si ALDE au anuntat ca nu participa la sedinta, in timp ce parlamentarii liberali vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. Pentru PNL, scenariul alegerilor anticipate pare tot mai indepartat, in conditiile in care cel mai probabil sedinta de plen va fi amanata astazi din lipsa cvorumului, PSD incercand sa amane votul pentru luna martie.

Presedintele Iohannis, obligat sa desemneze un nou premier. Comunicatul CCR

Desemnarea lui Ludovic Orban ca premier este neconstitutionala, astfel ca presedintele Klaus Iohannis va trebui sa desemneze un nou prim-ministru, dupa decizia de azi a Curtii Constitutionale.

LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Iohannis a transmis disponibilitatea Romaniei pentru gasirea unui acord privind bugetul UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European dedicata negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual, unde a transmis disponibilitatea tarii noastre de a contribui, intr-o maniera constructiva, la efortul comun de avansare in directia unui acord si a reiterat aspectele de interes prioritar pentru Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )