Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, sambata seara, ca sanctuarul pentru ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, se apropie de capacitatea maxima, iar autoritatile vo depune fisa unui proiect de 10 milioane de euro, fonduri europene, care prevede constructia unui nou sanctuar pentru ursi in judet. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat o licitatie de 1,31 miliarde lei 272,3 milioane euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

MINISTRUL MEDIULUI: Vor fi plantate de la zero 2.500 de paduri noi, peste 1.000 de hectare de terenuri degradate si vor fi completate 7.000 de paduri tinere

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca vor fi plantate de la zero 2. 500 de paduri noi, peste 1. 000 de hectare de terenuri degradate si vor fi completate 7. 000 de paduri tinere, in cadrul celei mai mari campaniii de impadurire din Romania din ultimul deceniu. Peste 50 de milioane de puieti au fost pregatiti pentru programul din acest an.

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

EcoTree primee153;te finane155;are de 215.000 de euro pentru dezvoltare e153;i implementare

EcoTree, o platforma digitala adresata domeniului economiei circulare, de reciclare a dee153;eurilor e153;i dezvoltata de un start-up romacentnesc, va primi o finane155;are de 215. 000 euro pentru dezvoltare e153;i implementare. Finane155;area este coordonata de Sparking.

Orasul din Transilvania care investeste 400 de euro pentru fiecare locuitor in baze sportive si de agrement. Valoarea totala depaseste 10 milioane de euro

Un oras din Romania cu doar 27. 000 de locuitori, care gazduieste investitii de sute de milioane de euro a unei mari companii germane, a demarat mari proiecte si in domeniul infrastructurii sportive si de agrement.

Sistem inteligent de trafic, dezvoltat in orasul de pe malul Borcei. Investitia se ridica la 3,9 milioane de euro

Mobilitatea urbana, incurajata de Comisia Europeana spre a fi dezvoltata in municipiile resedinta de judet in perioada 2014-2020, este strans legata si de managementul inteligent al traficului. Calarasiul a obtinut finantare europeana de aproximativ 3,9 milioane de euro pentru dezvoltarea unui asemenea sistem care are ca obiectivutilizarea transportului in comun, in detrimentul masinilor personale.

STUDIU OXFORD ECONOMICS Huawei a contribuit cu 219 milioane euro la PIB-ul Romaniei, in 2018

Huawei, cel mai mare producator mondial de echipamente de telecomunicatii si unul dintre liderii industriei de telecomunicatii 5G, a contribuit in total cu aproximativ 219 milioane de euro la PIB-ul Romaniei, in 2018, potrivit unui studiu realizat de Oxford Economics la solicitarea gigantului chinez.

Profit de 2,366 miliarde euro pentru BCE, in 2019

Profitul realizat de Banca Centrala Europeana BCE) in exercitiul financiar 2019 a crescut, in ritm anual, cu 790 de milioane de euro, la 2,366 de miliarde de euro, in principal datorita majorarii veniturilor generate de portofoliul in dolari si de cel de active achizitionate, dupa cum a informat, ieri, institutia financiara.

MINISTERUL CULTURII: Un milion de euro, pentru initiative bilaterale legate de Timisoara - Capitala Europeana a Culturii 2021

Un milion de euro din granturi SEE si norvegiene sunt acordati pentru proiecte legate de Timisoara - Capitala Europeana a Culturii 2021 in cadrul apelului pentru finantarea de initiative bilaterale lansat miercuri, potrivit unui anunt facut de Ministerul Culturii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )