Libnet.ro
UNICEF

08:45

Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

B1 B1,
Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

A inceput Electric Castle. Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate festivalulde la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, care a inceput miercuri si se va desfasura pana pe. continuă pe B1

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

VIDEO 10 concerte si experiente de neratat la Electric Castle 2018

Pentru a va ajuta sa navigati printre cele 200 de trupe si nenumaratele experiente oferite de Electric Castle 2018, Adevarul a facut o lista de evenimente ce nu trebuie ratate la cea de-a sasea editie a festivalului care incepe azi pe domeniul Banffy din Bontida.

London Grammar a anulat concertul de la Electric Castle 2018: care este motivul

Trupa britanica de indie pop London Grammar si-a anulat concertul pe care trebuia sa-l sustina duminica, in ultima zi a festivalului Electric Castle 2018.

Electric Castle 2018. Tot ce trebuie sa stii despre festival

Reguli de acces si tot ce trebuie sa stii despre Electric Castle 2018, pentru spectatorii care vor merge la acest eveniment, carese va desfasura intre 18 si 22 iulie pe domeniul Castelului Banffy din.

Electric Castle 2018: Fiul lui Bob Marley deschide seria concertelor de la Bontida; peste 200.000 de spectatori sunt asteptati la festival

Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate, de miercuri, la Festivalul Electric Castle de la Castelul Banffy, comuna Bontida, judetul Cluj, unde vor concerta 300 de artisti din noua tari. in prima zi, pe scena va urca fiul lui Bob Marley, Damian, transmite Mediafax.

FOTO Avertisment dur al organizatorilor adresat tinerilor care participa la Electric Castle 2018: incepe campania Toleranta Zero

Ultimele pregatiri pentru festivalul Electric Castle, care incepe miercuri, 18 iulie, si va tine pana duminica, se fac zilele acestea la domeniul Banffy, din comuna clujeana Bontida. Organizatorii vor demara, la editia de anul acesta, o campanie fara precedent pe piata festivalurilor din Romania. Acestia au intocmit pentru Adevarul un ghid de supravietuire privind principalele aspecte pe care trebuie sa le stie participantii la festival.

Claudiu Manda: Iohannis a respectat Constitutia si a promulgat una dintre cele trei Legi ale Justitiei

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis a respectat Constitutia si a promulgat una dintre Legile Justitiei, mentionand ca el nu poate sa se pronunte daca Parlamentul trebuie.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )