Libnet.ro
UNICEF

18:30

Programul de guvernare este o colectie de minciuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul de guvernare este o colectie de minciuni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, ca liberalii vor vota impotriva investirii noului Guvern, iar ministrilor propusi sa faca parte din Cabinetul Dancila le vor face viata grea la audierile din comisiile parlamentare de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

Ce strategie are PNL, ca guvernul Dancila sa pice. Orban: Programul de guvernare, o colectie de minciuni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut un apel la parlamentarii PSD, duminica, la Antena 3, sa nu mearga la votul de investituta al cabinetului Dancila, daca vor sa scape de Dragnea.

Ludovic Orban: Programul de guvernare pare scris la betie. Sper ca nimeni nu-si imagineaza ca Vasilica Viorica Dancila va fi premierul acestei tari

Liberalii vor vota impotriva, la vedere, la investirea Guvernului Dancila, a anuntat duminica presedintele PNL, Ludovic Orban, care a facut apel la parlamentarii care mai au capul pe umeri si mai au un pic de sensibilitate fata de soarta Romaniei sa faca la fel.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban ameninta un lider-cheie cu excluderea din partid

Ludovic Orban este suparat pe Dan Zamfir, senator PNL, si spune ca sunt proiecte asumate de partid care parcurg o procedura interna de vot si avizare si cele initiate individual de.

Un cunoscut LAUTAR din Bucuresti, tatal femeii RETINUTE in mall. Este niste minciuni! Nu l-a batut (VIDEO)

Tudorel Paganini, bine cunoscutul lautar din Bucuresti, este tatal femeii retinute in mall pentru ultraj si pentru casi-ar fi batut copilul . Legat de incidentul de la mall, Paganini a mentionat:.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )