Libnet.ro
UNICEF

08:00

Programul metroului din Drumul Taberei. Cat vei astepta pe peron

Adevărul Adevărul,
Programul metroului din Drumul Taberei. Cat vei astepta pe peron

Metrorex a publicat luni programul de circulatie pentru trenurile care vor circula pe linia de metrou Drumul Taberei, care va fi inaugurata marti, 15 septembrie. continuă pe Adevărul

Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis peste 3 zile. Aseara, au fost semnate ultimele procese verbale, in ciuda problemelor descoperite chiar saptamina aceasta.

Deschiderea metroului din Drumul Taberei, din nou sub semnul intrebarii. Mutu: Nu trebuie sa fii expert, sa-ti dai seama ca mai e mult de lucru

Mult asteptatul metrou din Drumul Taberei are sanse mici sa fie deschis saptamana viitoare, avertizeaza Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din Capitala.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Ce program va avea metroul din Drumul Taberei. La cat timp vin trenurile in statie

Drumul Taberei va avea metrou incepand de maine, 15 septembrie, de la ora 12:00. Acesta este anuntul facut de Lucian Bode, Ministrul Transporturilor. Dupa mai bine de 9 ani, M5 devine functional. Ce program va avea metroul din Drumul Taberei incepand de maine, de la ora 12:00, metroul bucurestean va avea o noua linie functionala.

Metrou Drumul Taberei. Cat timp va trebui sa astepti pe peron trenul. Metrorex a facut anuntul

Intr-un final, Metroul din Drumul Taberei se deschide pentru calatori, in cel de-al 6-lea an de intarzieri. Cu acest prilej, Metrorex a anuntat programul trenurilor de pe Magistrala 5, sectiunea Eroilor 2 -.

A venit ziua cea mare: se deschide circulatia la metroul din Drumul Taberei. Care e programul

Circulatia la metroul din Drumul Taberei va fi deschisa marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor. intre timp, Metrorex a publicat si programul dupa care vor circula.

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

Ce se intampla chiar acum la metroul din Drumul Taberei. Cetatenii nu mai au rabdare

Au trecut aproape noua ani de cand au fost incepute lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei, iar cetatenii nu mai au rabdare. Ce se intampla acum cu noul tronson?! Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei Dupa noua ani de lucrari, sase de intarzieri si 16 ministri, locuitorii Sectorului 6 din Bucuresti s-au saturat .

Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, gata de inaugurare

Metroul din Drumul Taberei este aproape gata de inaugurare, potrivit anuntului facut de autoritati. Cu toate acestea, deschiderea oficiala depinde de semnarea procesului verbal de receptie. Aceasta procedura, la.

OFICIAL Metroul din Drumul Taberei: A fost semnat procesul verbal pentru darea in exploatare. Cand ar putea fi deschisa circulatia

Dupa ani si ani de asteptari epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei ia sfarsit!, titreaza un comunicat de presa transmis de Ministerul Transporturilor vineri seara. Membrii Comisiei Centrale de Receptie la terminarea lucrarilor de la magistrala M5 si cei ai Comisiei de Punere in Functiune PIF) au semnat procesele-verbale in urma carora aceasta magistrala de metrou poate fi data in exploatare si, totodata, in trafic cu calatori, transmite Ministerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )