Libnet.ro
UNICEF

09:15

Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Antena3 Antena3,
Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis peste 3 zile. Aseara, au fost semnate ultimele procese verbale, in ciuda problemelor descoperite chiar saptamina aceasta. continuă pe Antena3

Deschiderea metroului din Drumul Taberei, din nou sub semnul intrebarii. Mutu: Nu trebuie sa fii expert, sa-ti dai seama ca mai e mult de lucru

Mult asteptatul metrou din Drumul Taberei are sanse mici sa fie deschis saptamana viitoare, avertizeaza Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din Capitala.

Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi data in folosinta in acest weekend. Prezentatorul a spus ca, pe.

Deschiderea metroului din Drumul Taberei ar putea fi amanata. Ce problema a aparut pe ultima suta de metri

Magistrala de metrou M5, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, ar trebui sa fie inaugurata cu data de 15 septembrie. Se pare ca o noua piedica ar putea aparea in calea.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Ce se intampla chiar acum la metroul din Drumul Taberei. Cetatenii nu mai au rabdare

Au trecut aproape noua ani de cand au fost incepute lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei, iar cetatenii nu mai au rabdare. Ce se intampla acum cu noul tronson?! Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei Dupa noua ani de lucrari, sase de intarzieri si 16 ministri, locuitorii Sectorului 6 din Bucuresti s-au saturat .

Ce se intampla acum cu metroul din Drumul Taberei. Rasturnare de situatie

Metroul Drumul Taberei urmeaza a fi deschis pentru calatori cel tarziu saptamana viitoare, potrivit anuntului facut de oficiali, care se feresc chiar si acum, cand a inceput numaratoarea inversa, sa ofere o data exacta. in schimb, o certitudine este ca ieri a fost facut primul pas al procedurii numite receptia lucrarii. in continuare, locuitorii Capitalei .

Surse: Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat in cateva zile

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului, citate de hotnews. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Noi probleme la metroul din Drumul Taberei. Antena 3 a obtinut documentul. Surse: ISU ar refuza sa semneze receptia magistralei

Deschiderea statiilor de metrou din Drumul Taberei este pusa in continuare sub semnul intrebarii, desi initial lucrarea trebuia sa fie gata inca din anul 2015.

OFICIAL Metroul din Drumul Taberei: A fost semnat procesul verbal pentru darea in exploatare. Cand ar putea fi deschisa circulatia

Dupa ani si ani de asteptari epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei ia sfarsit!, titreaza un comunicat de presa transmis de Ministerul Transporturilor vineri seara. Membrii Comisiei Centrale de Receptie la terminarea lucrarilor de la magistrala M5 si cei ai Comisiei de Punere in Functiune PIF) au semnat procesele-verbale in urma carora aceasta magistrala de metrou poate fi data in exploatare si, totodata, in trafic cu calatori, transmite Ministerul.

Metroul din Drumul Taberei, intarziat 6 ani de lipsa finantarii. Asociatie: in continuare sunt sceptic. O sa vedem

Receptia metroului din Drumul Taberei, anuntata de surse din domeniu pentru data de 15 septembrie, este putin probabila, avand in vedere ca receptia poate dura si cateva luni, pentru ca este nevoie de obtinerea mai multor avize, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2508 seconds )