Libnet.ro
UNICEF

12:30

Programul oficial al Funeraliilor Reginei Ana a Romaniei

Antena3 Antena3,
Programul oficial al Funeraliilor Reginei Ana a Romaniei

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a transmis, vineri, programul Funeraliilor Reginei Ana a Romaniei pentru ziua de sambata, 13 august. Programul complet - Palatul Regal si Noua Cated. continuă pe Antena3

Restrictii de trafic in Bucuresti, cu ocazia funeraliilor reginei Ana

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, pe mai multe strazi din Capitala, pe traseul de deplasare a cortegiului funerar al reginei Ana, informeaza Brigada Rutiera, intr-un comunicat de presa.

Ce familii regale vor fi reprezentate la inmormantarea Reginei Ana

Numerosi membri ai Familiilor Regale europene vor fi prezenti la funeraliile Reginei Ana, anunta Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I. La funeraliile Majestatii Sale Defuncte Regina Ana a.

Lista completa a monarhilor europeni care vor participa la funeraliile Reginei Ana

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a transmis lista personalitatilor regale care si-au anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana. La funeraliile Majestatii Sale Defuncte Regina Ana a.

Anunt OFICIAL facut de Casa Regala: Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana

Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana, conform Comunicatului remis presei de catre Casa Regala, pe 8 august. La funeraliile Majestatii Sale Defuncte Regina Ana vor lua parte ASR.

Ce reguli trebuie respectate la funeraliile Reginei Ana. Romanii, sfatuiti sa poarte haine decente, sa lase copiii mai mici de 7 ani acasa si sa nu fumeze

Funeraliile reginei Ana vin la pachet cu o serie de reguli stricte impuse de protocolul Casei Regale. Oamenii care iau parte la ceremonii trebuie sa tina cont, in primul rand, de un cod vestimentar. Cei care vor veni sa se inchine la catafalcul Reginei Ana trebuie sa fie imbracati adecvat tristului moment.

Retrictii de trafic in Capitala pentru funeraliile Reginei Ana

Traficul rutier va fi inchis sambata in Capitala, in zona Palatului Regal, pentru funeraliile Reginei Ana. De la ora 14. 30, circulatia va fi inchisa pe traseul cortegiului funerar, pe bulevardul Magheru, bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, bulevardul Ion Mihalache, pana la iesirea din Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.

Ultima zi de pelerinaj la catafalcul Reginei Ana: Oamenii au format cozi pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestatii Sale (VIDEO)

Continua pelerinajul la Palatul Regal, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al Reginei Ana. Sute de oameni au mers si astazi pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei. Sambata va avea loc.

Circulatia rutiera in zona Palatului Regal din Capitala, inchisa sambata, pentru funeraliile Reginei Ana

Traficul rutier va fi inchis sambata in Capitala, in zona Palatului Regal, pentru funeraliile Reginei Ana. De altfel, de la ora 14. 30, circulatia va fi inchisa pe traseul cortegiului funerar, pe bulevardul Magheru, bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, bulevardul Ion Mihalache, pana la iesirea din Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.

Iohannis si Ciolos vor fi miercuri la Castelul Peles pentru a prezenta condoleante la moartea Reginei Ana

Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la Castelul Peles pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Ana. Presedintele va prezenta condoleantele sale la ora 10. 00, dupa cum arata un comunicat al Administratiei.

Masuri de securitate la Curtea de Arges, in ziua inmormantarii Reginei Ana

Autoritatile locale au dispus sporirea fortelor de ordine si amenajarea punctelor de prim ajutor, la Curtea de Arges, in data de 13 august, cand va avea loc inmormantarea reginei Ana, a anuntat, marti, prefectul judetului, Cristian Soare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )