Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice - cofinantat ...

România Liberă România Liberă,
Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice - cofinantat ...

Obiectivul proiectului este realizarea unui modul de alimentare automata a brosatoarelor cu coperta si evacuare a cartilor brosate cu stivuire. Produsul este gandit pentru piata, este adaptat la posibilitatile reale ale firmei si reprezinta o oportunitate pentru transferul rezultatelor cercetarii si cunostintelor stiintifice in mediul economic. Dezvoltarea ulterioara si comercializarea acestor module,va ajuta lacresterea competitivitatii SC Pergamon RD SRL. continuă pe România Liberă

Teodorovici: Decizia CE de a relua platile prin POS CCE, un succes al Guvernului

Decizia Comisiei Europene de a relua platile prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE) este un succes al Guvernului Romaniei, care a luat toate masurile necesare pentru a remedia deficientele din trecut, sustine ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, potrviit unui comunicat remis redactiei.

Comisia Europeana anunta deblocarea Programului de Competitivitate pentru Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Johannes Hahn, l-a anuntat pe premierul roman Victor Ponta ca executivul comunitar a luat decizia deblocarii platilor pe Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a declarat marti, la Bruxelles, purtatoarea de cuvant a oficialului european, Shirin Wheeler, potrivit Agerpres.

Comisia a luat decizia de reluare a platilor in cadrul programului POS CCE

Comisarul european pentru politica regionala, dl Johannes Hahn, l-a informat pe prim-ministrul Romaniei, dl Victor Ponta, despre decizia de reluare a platilor in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea competitivitatii economice POS CCE).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )