Libnet.ro
UNICEF

15:15

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Satu Mare, prilejuit de Ziua Armatei

Adevărul Adevărul,
Programul presedintelui Klaus Iohannis la Satu Mare, prilejuit de Ziua Armatei

Presedintele Klaus Iohannis va petrece doua zile in judetul Satu Mare, luand parte luni la o masa rotunda si marti la evenimentele dedicate Zilei Armatei. continuă pe Adevărul

Patriarhia reactioneaza la apelul la toleranta lansat de Klaus Iohannis: Este o chemare fireasca la exprimarea democratica a vointei cetatenilor cu privire la una dintre valorile fundamentale ale societatii: familia

Patriarhia Romana a sustinut, joi, ca propunerea Coalitiei pentru Familie privind modificarea Constitutiei, reprezinta o chemare fireasca la exprimarea democratica a vointei cetatenilor cu privire la una dintre valorile fundamentale ale societatii, familia. Precizarile vin ca reactie la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, cu privire la definirea casatoriei ca fiind exclusiv intre o femeie si un barbat, in care a calificat drept gresita calea fanatismului religios.

Klaus Iohannis, somat sa se exprime pro crestinism: Daca nu, ne vom exprima noi pro schimbare, inclusiv a dumneavoastra

Foarte implicati in demersurile de modificare a Constitutiei, reprezentantii Bisericii, care au adunat 3. 000 de semnaturi in acest sens, vor cu orice pret aceasta schimbare, cerandu-i si presedintelui Klaus Iohannis o reactie. Chiar daca ne-ati promis fapte, va rugam frumos sa incepeti cu niste vorbe, scrie pastorul Viorel Iuga, presedinte al Aliantei Evanghelice din Romania, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Stadionul din 4.000 de piese de Lego ridicat de un pusti de 14 ani. Tanarul din Satu Mare a muncit zilnic timp de doi ani

Rares Miclaus, un tanar de 14 ani din Satu Mare, si-a folosit aproape tot timpul liber pentru a crea stadionul echipei favorite din piese lego. 000 de piese au fost folosite si zilnic e ceva de modificat.

Acrobatie periculoasa facuta de niste elevi din Satu Mare chiar in curtea scolii. Acestia ar putea fi sanctionati de conducerea scolii (FOTO)

O acrobatie facuta de niste elevi din Satu Mare a starnit amuzamentul celorlalti colegi si ingrijorarea parintilor. Acestia au postat o fotografie din timpul momentului riscant pe Facebook,.

Explozie la o locuinta din Satu Mare: O batrana a fost transportata la spital in urma deflagratiei (VIDEO)

O explozie s-a produs la o locuinta din Satu Mare, o batrana ajungand la spital in urma deflagratiei, informeaza B1 TV. Este vorba de o defragratie produsa, cel mai probabil, din cauza.

Explozie violenta la o casa din Satu Mare. Caramizile din cladire au ajuns la zeci de metri distanta / FOTO

O explozie violenta s-a produs, joi dimineata, la o casa din municipiul Satu Mare. in urma acesteia au fost ranite mai multe persoane iar o serie de masini au fost avariate.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia cotizatiile pentru pensii pot fi platite retroactiv pentru o perioada maxima de cinci ani

Legea care permite plata retroactiva a cotizatiilor pentru pensii pentru maximum cinci ani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis incearca sa il imite pe Basescu. ii sedea mai bine ca dulap, ca morisca ii sta rau, rau de tot

In Gandul de miercuri, Ion Cristoiu scrie despre Klaus Iohannis si precizarea sa privind rugamintea lui Popescu Tariceanu ca Guvernul sa ignore cererile DNA. Astfel, Iohannis spune ca Acum, cu.

Continua dezbaterea pe tema casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Klaus Iohannis: Doresc o discutie calma, onesta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu a acuzat Biserica Ortodoxa sau Biserica Penticostala, ci doar a atras atentia asupra unor pericole in ceea ce priveste modificarea Constitutiei pe tema familei,.

Liviu Dragnea cere audierea lui Klaus Iohannis in dosarul Black Cube: Mi se pare foarte grav ca seful statului sa foloseasca acest tip de operatiune, profund ilegala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ferm ca administratia prezidentiala nu are niciun fel de amestec in scandalul Black Cube. Seful statului catalogheaza drept caraghioase informatiile potrivit carora firma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )