Libnet.ro
UNICEF

13:00

Programul Presedintiei Consiliului UE, prezentat miercurea viitoare in Parlament

Antena3 Antena3,
Programul Presedintiei Consiliului UE, prezentat miercurea viitoare in Parlament

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca miercurea viitoare va prezenta in Parlament forma finala a programului Presedintiei rotative a Consiliului UE, pe care Romania o va prelua de la 1 ianuarie. continuă pe Antena3

JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, seful Executivului european precizand ca problemele privind statul de drept nu au legatura cu presedintia UE, ci cu relatia bilaterala.

DIALOG DANCILA - GRABA-KITAROVIC Contam pe sprijinul statelor membre in timpul Presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a avut ieri, la Zagreb, o intrevedere cu presedintele Republicii Croatia, Kolinda Grabar-Kitarovic, in cadrul careia a afirmat ca in perioada in care va detine Presedintia Consiliului UE, Romania conteaza pe sprijinul tuturor statelor membre, precum Croatia, pentru ca acest exercitiu sa duca la avansarea agendei europene, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Guvern.

ALEXANDRU POTOR, SECRETAR DE STAT: MADR va gestiona 30 de dosare in perioada presedintiei Consiliului UE

Pregatirile pentru preluarea, de la 1 ianuarie 2019, a presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene s-au intensificat pe masura apropierii acestui moment. Unul dintre ministerele care vor fi direct implicate in coordonarea activitatii la nivel european pe primele sase luni ale anului viitor este Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Jean Claude Juncker spune ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri la finalul intalnirii de la Bruxelles cu guvernul Dancila ca ministrii romani sunt foarte bine pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE de la 1 ianuarie. Juncker a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )