Libnet.ro
UNICEF

16:15

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie. Iata conditiile si ce masini puteti cumpara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie. Iata conditiile si ce masini puteti cumpara

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie cu o prima de casare de 6. 500 lei, care poate ajunge la 9. 200 de lei daca doriti sa achizitionati o masina noua hibrida. continuă pe Wall-Street Ro

Rabla 2019: cele mai ieftine masini prin programul de casare

Programul Rabla 2019 ar fi trebuit sa ia startul pe 5 aprilie, insa Ministerul Mediului nu a facut niciun anunt in acest sens. In schimb, dealerii de masini si-au pregatit ofertele pentru cumparatorii care vor sa beneficieze de prima de casare si.

Programul Rabla a fost lansat oficial - inscrierile incep pe 12 aprilie, iar bugetul permite casarea a 35.000 de masini vechi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa in 12 aprilie. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei si se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 130 g CO2/km.

Programul Rabla si Rabla Plus, lansat oficial de Gratiela Gavrilescu, in curtea unui producator de autoturisme

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va lansa, miercuri, 10 aprilie, Programul Rabla Plus. Evenimentul va avea loc intr-o fabrica de autoturisme care detine un centru de incercari, la Titu, in Dambovita.

PROGRAMUL RABLA. De cand se pot inscrie romanii in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa vineri, 12.

Rabla 2019, inaugurat miercurea, dar incepe vinerea. De ce s-a dus ministrul Gratiela Gavrilescu tocmai la Titu

Incep programele Rabla Clasic si Rabla Plus. insa, nu imediat. Sau nu imediat dupa lansare. Ministrul Mediului, Gratiela Leocadia Gavrilescu, a mers la Titu, Dambovita pentru a porni cele doua programe guvernamentale de innoire a parcului auto. A ales aceasta locatie pentru ca la Titu se afla un centru de testare auto a grupului Renault.

Dunarea intalneste vineri, 12 aprilie, Concordia Chiajna. Meciul este programat la ora 18.00

Dunarea Calarsi incepe in forta cea de-a 5-a etapa a play-out-ului Ligii 1 Betano cu meciul impotriva celor de la Concordia, partida programata vineri, 12 aprilie, la Chiajna, de la ora 18.

Liderul euroscepticilor din Marea Britanie ameninta: Daca ramanem in UE dupa 12 aprilie, dam veto pe buget

Jacob Rees-Mogg, liderul euroscepticilor britanici din partidul Conservator, a amenintat ca daca Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana si dupa 12 aprilie, tara ar trebui sa devina cel mai dificil.

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai, dupa ce, miercuri, comisia condusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe procurorii Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, care si-au depus candidatura.

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai, se precizeaza intr-un anunt publicat pe pagina de internet a Ministerului Justitiei. Miercuri, comisia.

Bursa locurilor de munca, organizata pe 12 aprilie pe mlul Borcei

Somerii din Calarasi sunt asteptaai vineri, 12 aprilie, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 9. 30, la sediul CRFPA Calarasi, Str. Sloboziei, nr. 4 bis,.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )