Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Programul Rabla pentru electrocasnice continua si in 2019

Antena3 Antena3,
Programul Rabla pentru electrocasnice continua si in 2019

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca si in anul 2019 va fi bugetat Programul Rabla pentru electrocasnice, subliniind ca exista posibilitatea de a modifica ghidul de finantare astfel incat sa. continuă pe Antena3

Ministrul Gavrilescu anunta modificari la Rabla pentru electrocasnice: Vor putea fi cumparate si televizoare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca si in anul 2019 va fi bugetat Programul Rabla pentru electrocasnice, subliniind ca exista posibilitatea de a modifica ghidul de finantare astfel incat sa poata fi achizitionate, cu voucherele acordate, si televizoare, transmite Mediafax.

Rabla pentru electrocasnice ar putea continua si in 2019. Ministerul Mediului vrea sa introduca si televizoarele in program

Ministerul Mediului are in vedere bugetarea, si in 2019, a programului Rabla pentru electrocasnice, iar ghidul de finantare ar putea fi modificat prin adaugarea si de alte echipamente, precum televizoarele, a declarat sambata, la Antena 3,.

GRATIELA GAVRILESCU, IN 2019: Ne gandim sa bugetam Rabla pentru electrocasnice

Ministerul Mediului are in vedere bugetarea, si in 2019, a programului Rabla pentru electrocasnice, iar ghidul de finantare ar putea fi modificat prin adaugarea si de alte echipamente.

Income. Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, anunt despre taxa auto pe poluare

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a vorbit la Income, printre altele, despre proiectul de a introduce o taxa auto pentru cei care polueaza. Introdusa pentru prima data in 2007, taxa a.

Ministrul Mediului de Afaceri: Start-up Nation 2018 are peste 20.000 de utilizatori pana in acest moment

Programul Start-Up Nation 2018, deschis pe 27 decembrie anul trecut, a atras pana in acest moment peste 20. 000 de utilizatori si peste 14. 000 de planuri de afaceri inregistrate in aplicatie.

Ministrul Mediului: Cred ca, in primele saptamani din februarie, vom putea sa adoptam bugetul in Parlament

Proiectul de buget ar putea fi adoptat in Parlament in primele saptamani din februarie si imediat vor fi aprobate si bugetele institutiilor din coordonarea ministerelor, astfel incat proiectele sa fie demarate cat mai repede, a declarat sambata, la.

Salariile romanilor, in 2019: ministrul Muncii a facut cel mai asteptat anunt

Romania nu are inca un buget pentru acest an, dar Guvernul insista ca exista posibilitatea pentru salarii mai mari. in timp ce analistii avertizeaza ca se ajunge la linia rosie in privinta cheltuielilor cu personalul, 8,2% in 11 luni din 2018, statul e de alta parere. Salariile romanilor au crescut in medie cu 20%. insa, [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )