Libnet.ro
UNICEF

05:30

Salariile romanilor, in 2019: ministrul Muncii a facut cel mai asteptat anunt

Playtech Playtech,
Salariile romanilor, in 2019: ministrul Muncii a facut cel mai asteptat anunt

Romania nu are inca un buget pentru acest an, dar Guvernul insista ca exista posibilitatea pentru salarii mai mari. in timp ce analistii avertizeaza ca se ajunge la linia rosie in privinta cheltuielilor cu personalul, 8,2% in 11 luni din 2018, statul e de alta parere. Salariile romanilor au crescut in medie cu 20%. insa, [] . continuă pe Playtech

ADIO, maestre!. Ne va PARASI in 2019! Carmen Harra a facut cel mai TRIST ANUNT din showbiz

Carmen Harra este cunoscuta pentru previziunile sale cutremuratoare despre vedetele din Romania. Ea a prezis faptul camai multe vedete isi vor pierde viata. Despre anul 2019, celebra prezicatoare.

Call of Duty, cel mai popular joc in 2018: Cum arata top 10 pe PS4

Pentru ca abia a inceput 2019, cei de la Sony au profitat de ocazie pentru a publica un clasament cu cele mai bine vandute jocuri in 2018. Pe prima pozitie se afla Call of Duty. Desi s-au.

Ministrul Muncii promite sa salariile vor continua sa creasca

In contextul in care Romania inca nu are un buget pentru acest an iar analistii continua seria de avertizari privind cheltuielile de personal, ministrul Muncii a declarat miercuri seara la Digi24 ca salariile romanilor vor continua sa creasca, tinta pentru 2022 fiind de 40,1% din PIB pentru masa salariala.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

Ministrul Muncii despre pensiile speciale: Pensiile ar trebui sa se bazeze doar pe contributivitate. Cine vrea mai mult sa-si ia mai multe joburi

Pensiile ar trebui sa se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreste o pensie mai mare ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile, a declarat miercuri seara, la Digi24, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii, despre pensiile speciale: Ar trebui sa se bazeze doar pe contributivitate. Cine vrea mai mult sa-si ia mai multe joburi

Pensiile ar trebui sa se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreste o pensie mai mare ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile, a declarat miercuri seara, la Digi24, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii, anunt desprePilonul II de pensii: Nu vrem sa desfiintam, dar vrem sa informam corect

Marius Budai, ministrul Muncii, a sustinut, miercuri seara, ca o dovada a faptului ca nu se doreste desfiintarea Pilonului II de pensii este faptul ca li se permite administratorilor de pensii private sa.

DANCA, (PNL): Ministrul Muncii se teme ca Opozitia pregateste inghetarea salariilor si pensiilor

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca ministrul Muncii, Marius Budai, minte cand spune ca Opozitia pregateste inghetarea salariilor si a pensiilor.

Ministrul Muncii vrea sa ii aduca inapoi pe romanii din Italia. Bursa a locurilor de munca, in februarie

Autoritatile vor organiza, in februarie, in Italia, o bursa a locurilor de munca pentru romanii care muncesc acolo, a anuntat ministrul Muncii, Marius Budai, duminica seara, la Antena 3.

MINISTRUL MUNCII DESPRE PILONUL 2: Un lucru bun este diminuarea comisionului de administrare

Pilonul 2 de pensii continua, iar un lucru bun care s-a intamplat in acest sector este diminuarea comisionului de administrare de la 2,5% la 1%, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, duminica seara, la Antena 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )