Libnet.ro
UNICEF

06:00

Programul sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului. Ce restrictii vor fi in trafic

Adevărul Adevărul,
Programul sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului. Ce restrictii vor fi in trafic

Evenimentele privind sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului incep de vineri, de la ora 12. 45, cand Patriarhul Daniel il va intampina pe Patriarhul Bartolomeu, insotit de o delegatie a Patriarhiei Ecumenice precum si de delegatia Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusa de inaltpreasfintitul Parinte Hrisostom, Mitropolit de Patra. continuă pe Adevărul

+++ Anunt VITAL pentru toti romanii ortodocsi: PROGRAMUL SFINTIRII Catedralei Mantuirii Neamului +++

Vineri, 23 noiembrie 2018, la ora 12. 45, la Catedrala Patriarhala, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va intampina pe Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic, insotit de o delegatie a Patriarhiei Ecumeni.

Firea socheaza din nou: De unde taie milioane de euro de dragul Catedralei Mantuirii Neamului

Un proiect de rectificare bugetara al Primariei Capitalei ne arata planul macabru al Gabrielei Firea de a taia de la spitale si politie, pentru a finanta Catedrala Mantuirii Neamului. Cunoscutul lacas de cult se pare ca este proiectul de suflet al Gabrielei Firea. Avand in vedere ritmul alert in care redirectioneaza milioane de euro in [] .

Imagini inedite din interiorul Catedralei Mantuirii Neamului

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de.

Cifrele Catedralei Mantuirii Neamului: dotari, curiozitati, bani

Desi inca nu este finalizata, Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de catre inaltii clerici ai Bisericii Ortodoxe Romane, dar si de catre Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I. 000 de oameni sunt asteptati la eveniment.

Cat costa sfintirea Catedralei care a costat zeci de milioane de euro

Slujba de Sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului e planificata pana in ultimul detaliu. Reprezentantii Patriarhiei au finalizat programul. in ceea ce priveste pe invitati, acestia vor avea parte de un tratament inedit. Biserica Ortodoxa Romana BOR) se pregateste pentru cel important eveniment din istoria ei recenta: sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, programata 25 noiembrie. De la [] .

FOTO Au aparut noi fotografii cu stadiul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, interior si exterior. Cand va fi prima slujba

Santierul Catedralei Mantuirii Neamului este in febra marii slujbe de la 1 Decembrie, cand odata cu Ziua Nationala Romania va serba si implinirea a 100 ani de la Marea Unire.

FOTO Noi fotografii cu stadiul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, interior si exterior. Cand va fi prima slujba

Santierul Catedralei Mantuirii Neamului este in febra marii slujbe de la 1 Decembrie, cand odata cu Ziua Nationala Romania va serba si implinirea a 100 ani de la Marea Unire.

FOTO Cat de avansate sunt lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului cu cinci zile inainte de sfintire: imagini inedite din interior

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de zor pentru finalizarea catapetesmei.

Program SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Ce trebuie sa stii despre CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Evenimentele legate de Sfintirea Catedralei Nationale se vor desfasura dupa urmatorul program: SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Vineri, 23 noiembrie 2018, la.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cum arata Catedrala Mantuirii Neamului cu cateva zile inainte de sfintire

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Catedrala Nationala, unul dintre marile proiecte ale Romaniei, va fi sfintita peste cateva zile in contextul celebrarii a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Pentru a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )