Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul zilei la Madrid: Simona Halep intra prima pe teren

Adevărul Adevărul,
Programul zilei la Madrid: Simona Halep intra prima pe teren

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac. continuă pe Adevărul

WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova se va juca duminica, n jurul orei 14:00

A doua zi a turneului Premier Mandatory de la Madrid programeaza duelul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Campioana ultimelor doua editii ale competitiei din capitala Spaniei o va intalni pentru a saptea oara pe Makarova, jucatoare pe care a invins-o de patru ori pana acum. Partida va incepe in jurul orei 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-1, 6-0/ Debutul perfect - Halep, n turul doi al competitiei

Simona Halep 1 WTA) si-a inceput perfect drumul catre al treilea trofeu consecutiv la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, cedand doar un singur game: 6-1, 6-0 cu Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Liderul mondial a avut un joc extraordinar, a fost foarte agresiva, s-a deplasat excelent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei. Victoria s-a conturat dupa numai 50 de minute de joc, Halep obtinand fara emotii calificarea in turul al doilea al competitiei din Spania.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-1, 6-0

A doua zi a turneului Premier Mandatory de la Madrid programeaza duelul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Campioana ultimelor doua editii ale competitiei din capitala Spaniei o va intalni pentru a saptea oara pe Makarova, jucatoare pe care a invins-o de patru ori pana acum. Partida va incepe in jurul orei 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open. A luat primul set cu 6-1

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

Simona Halep, despre ajutorul primit de la psiholog si marea problema a poporului roman

Inaitnea turneului de la Madrid, Simona Halep a spus ca a vorbit cu un psiholog care a ajutat-o sa vada mereu lucrurile pozitiv.

A pus mana pe un nou trofeu: un cotidian spaniol prestigios a premiat-o pe Simona Halep

La finaul jocului cu Ekaterina Makarova, castigat cu 6-1, 6-0, in primul tur de la Madrid, Simona Halep a avut parte de un moment special.

Madrid Open: Simona Halep, Sorana Crstea, Marius Copil si Florin Mergea vor evolua marti

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de marti, patru sportivi din Romania putand fi vazuti in complexul de la Caja Magica. Simona Halep si Sorana Cirstea vor disputa partidele din turul al doilea al competitiei de simplu feminin, in timp ce Marius Copil va juca in runda inaugurala la simplu masculin. in proba de dublu masculin, Florin Mergea si Daniel Nestor vor evolua in prima mansa.

Halep joaca marti la Madrid: S-a anuntat programul zilei. Sorana va evolua si ea, atat la simplu, cat si la dublu

Simona Halep 1 WTA) si Sorana Carstea 36 WTA), ultimele doua romance ramase in competitie la Madrid, vor fi marti in actiune.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )