Libnet.ro
UNICEF

13:00

Programul zilei la Roland Garros: trei romance intra pe teren azi la Paris

Adevărul Adevărul,
Programul zilei la Roland Garros: trei romance intra pe teren azi la Paris

Trei jucatoare de tenis din Romania vor evolua azi la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam din acest an. continuă pe Adevărul

FOTO Poza zilei la Roland Garros le are in prim plan pe surorile Williams. Fotografia care a facut inconjurul lumii

Surorile Serena si Venus Williams au decis sa joace impreuna la dublu in turneul de la Roland Garros, pentru a se acomoda mai usor cu terenul.

FOTO Poza zilei la Roland Garros le are in prim-plan pe surorile Williams. Fotografia care a facut inconjurul lumii

Surorile Serena si Venus Williams au decis sa joace impreuna la dublu in turneul de la Roland Garros, pentru a se acomoda mai usor cu terenul.

Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Miercuri vor intra pe terenurile de la Roland Garros trei dintre jucatoarele noastre aflate in competitia din capitala Frantei.

Roland Garros 2018. Cinci romance pe afisul de joi de la Paris

Roland Garros 2018. Organizatorii turneului de la Roland Garros 27 mai - 10 iunie) au anuntat, miercuri seara, programul zilei de joi de la al doilea turneu de Mare Slem al anului. Roland Garros 2018. Simona.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu vs Elina Svitolina (dupa ora 14:00) - Programul complet al zilei

Aflata la cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam, Mihaela Buzarnescu 33 WTA) va da in turul trei de la Roland Garros peste Elina Svitolina Ucraina), cap de serie numarul 4. Confruntarea este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe dupa ora 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep vs Taylor Townsend, a treia partida de pe arena Philippe-Chatrier - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Taylor Townsend SUA, 72 WTA) vor evolua joi la Roland Garros, miza partidei fiind calificarea in runda a treia a competitiei. Confruntarea a fost programata a treia pe arena Philippe-Chatrier, urmand sa fie transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. De asemenea, Irina-Camelia Begu 40 WTA) si Ana Bogdan 66 WTA) vor lupta joi tot pentru un loc in turul trei al Grand Slam-ului de la Paris.

Programul zilei de sambata la Roland Garros. Simona Halep joaca pe terenul 18!

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de sambata, 2 iunie, in competitia de Grand Slam din capitala Frantei.

LIVE TEXT Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros. Modificare in programul anuntat initial

Simona Halep revine pe teren, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros contra americancei Taylor Townsend.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

Roland Garros: Garbine Muguruza, Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n turul doi - Rezultatele zilei de marti

Ziua de marti de la Roland Garros nu a mai adus nicio eliminare in randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. S-au calificat in turul al doilea, printre altele, Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) sau Julia Goerges 11). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )