Libnet.ro
UNICEF

22:45

Roland Garros: Garbine Muguruza, Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n turul doi - Rezultatele zilei de marti

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Garbine Muguruza, Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n turul doi - Rezultatele zilei de marti

Ziua de marti de la Roland Garros nu a mai adus nicio eliminare in randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. S-au calificat in turul al doilea, printre altele, Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) sau Julia Goerges 11). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Caroline Wozniacki, n turul trei - Victorie n 51 de minute pentru daneza

Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 2, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a-si asigura prezenta in runda a treia de la Roland Garros. Daneza a defilat in partida de pe Philippe Chatrier, cedandu-i un singur game spaniolei Georgina Garcia-Perez 219 WTA), scor 6-1, 6-0.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute.

Roland Garros: Novak Djokovic si Dominic Thiem, n turul doi - Stan Wawrinka, eliminat

Ziua de luni de la Roland Garros a adus eliminarea elvetianului Stan Wawrinka, campionul din 2015 si finalist anul trecut la Grand Slam-ul de Paris. Macinat in ultima perioada de o accidentare, Wawrinka 30 ATP), cap de serie 23, a cedat in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez 67 ATP), dupa trei ore si 34 de minute de joc scor 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3). in turul al doilea al turneului parizian au ajuns, printre altii, Novak Djokovic 20) si Dominic Thiem 7). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate luni pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Sevastova, Mladenovic si Azarenka au parasit competitia n primul tur - Wozniacki si Pliskova, n runda a doua

Anastasija Sevastova cap de serie numarul 20), Kristina Mladenovic 29) si Victoria Azarenka 84 WTA), fost lider mondial, au parasit prematur competitia de la Roland Garros, fiind invinse in partidele de debut. in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altele, Caroline Wozniacki 2), Karolina Pliskova 6), Petra Kvitova 8) sau Daria Kasatkina 14). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Stan Wawrinka, finalist n 2017, eliminat n primul tur la competitia pariziana

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, finalist anul trecut al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a fost eliminat inca din primul tur al intrecerii de pe zgura pariziana, inclinandu-se luni in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, locul 67 mondial, in cinci seturi, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3. Partida a durat trei ore si 34 de minute.

LIVE TEXT Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros

Simona Halep revine pe teren, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros contra americancei Taylor Townsend.

LIVE TEXT Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros. Modificare in programul anuntat initial

Simona Halep revine pe teren, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros contra americancei Taylor Townsend.

Asa am trait Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros

Simona Halep a revenit pe teren, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros contra americancei Taylor Townsend.

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu este prima dintre reprezentantele Romaniei care ajunge in turul 3 la Roland Garros in acest an.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros. A revenit de la set pierdut!

Lidera mondiala si principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep a inceput slab meciul cu Alison Riske din Statele Unite si a fost aproape sa piarda setul la zero.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )