Libnet.ro
UNICEF

13:31

Proiect: 10 milioane de euro pentru sprijinirea copiilor cu parinti plecati la munca in afara tarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiect: 10 milioane de euro pentru sprijinirea copiilor cu parinti plecati la munca in afara tarii

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman, a lansat in consultare publica ghidul Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in. continuă pe Wall-Street Ro

Londra promite 10 milioane de lire pentru reimpadurirea Amazonului

Premierul britanic Boris Johnson a promis, luni, in marja summitului G7 din Biarritz, un ajutor de 10 milioane de lire pentru a ajuta la reimpadurirea Amazonului, distrusa de mai multe incendii, relateaza AFP.

Presa: Fiorentina, oferta de 12 milioane de euro pentru Vlad Chiriches

Vlad Chiriches 29 de ani) ar putea sa plece de la Napoli la finalul perioadei de transferuri. Fundasul nationalei Romaniei a primit mai multe oferte, dar ultima se pare ca se apropie cel mai mult de pretentiile financiare ale napoletanilor.

Investitii de 90 de milioane de euro pentru procesarea lucernei in Insula Mare a Brailei

Cea mai mare ferma din Romania si din Sud-Estul Europei, Agricost Braila, va ingloba 12. 500 de hectare de lucerna, dupa investitii de aproape 90 de milioane de euro, potrivit informatiilor furnizate de.

Retailerul online Elefant isi majoreaza capitalul social cu 1,7 milioane euro

Elefant Online SA isi majoreaza capitalul social cu aproximativ 1,7 milioane euro, a transmis compania, ieri, printr-un comunicat.

Guvernul discuta in prima lectura un proiect privind majorarea pedepselor pentru crima, viol si rapire

Guvernul discuta in sedinta de marti, in prima lectura, un proiect privind majorarea pedepselor pentru fapte precum omorul, violul si rapirile, a anuntat premierul Viorica Dancila. Pentru omor calificat, pedeapsa minima va fi de 20 de ani de inchisoare, iar pentru viol, intre 5 si 12 ani.

Londra promite un ajutor de 10 milioane lire sterline pentru Amazonia

Premierul britanic Boris Johnson a promis, luni, cu ocazia summit-ului G7 de la Biarritz, un ajutor de 10 milioane de lire sterline pentru conservarea padurii tropicale din Amazonia, afectata grav de incendii, informeaza AFP.

Platforma pentru creatorii de podcasturi Acast - finantare europeana de 25 milioane Euro

Startup-ul Acast, prin care creatorii de podcasturi castiga bani in sistem de marketplace, a obtinut marti o finantare europeana de 25 de milioane de euro.

Romanii aloca, in medie, intre 11.700 euro si 31.200 euro pentru cumpararea unei masini noi

Romanii aloca, in medie, intre 11. 700 euro si 31. 200 euro pentru cumpararea unei masini noi din clas.

Fonduri europene de 2,7 miliarde euro pentru agricultura si dezvoltare rurala

Valoarea totala a fondurilor europene pe care Romania le-a primit in anul 2019 pentru agricultura si dezvoltare rurala se ridica la aproximativ 2,70 miliarde euro, suma care include platile directe si investitiile realizate prin programul de dezvoltare rurala, potrivit unui comunicat publicat, in data de 27 august, de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). Aproximativ 1,7 miliarde euro au fost decontati de catre Comisia Europeana catre Romania in data de 26 august 2019, aceasta suma reprezentand rambursari din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR), adica bani alocati pentru finantarea proiectelor de investitii.

Sorina Pintea anunta credite de 200.000 de euro pentru medicii de familie la conditii foarte avantajoase

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat DC News , despre programul prin care medicii de familii vor putea beneficia de credite de pana la 200. 000 de euro.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )