Libnet.ro
UNICEF

12:00

Proiect de 5 milioane de euro pentru un spatiu expozitional in Palatul Principilor din Cetatea Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Proiect de 5 milioane de euro pentru un spatiu expozitional in Palatul Principilor din Cetatea Alba Iulia

Primaria Alba Iulia va transforma o parte din Palatul Principilor in spatiu expozitional. Proiectul estimat la aproape 5 milioane de euro ar urma sa fie finantat din fonduri europene. continuă pe Adevărul

STS a semnat acorduri in valoare de peste 2,66 milioane de euro pentru comunicatii de date mobile si SMS-uri in retelele Orange, Vodafone si RCSRDS

Serviciul de Telecomunicatii Speciala STS) a incheiat in ultima luna acorduri cadru in valoare totala de peste 2,66 milioane de euro pentru achizitia de comunicatii de date mobile si transmitere de SMS-uri in retelele Orange, Vodafone si RCSRDS, arata datele publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Acordurile semnate de STS cu Orange depasesc valoarea de 1,4 milioane de euro, acordurile cu Vodafone depasesc valoarea de 1,21 milioane de euro, iar cu RCSRDS acordurile depasesc valoarea de 52. 000 de euro.

FRF: Buget de 2 milioane de euro pentru trei amicale, un turneu de pregatire si cantonamentul nationalei la EURO 2016

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, luni, un buget de aproximativ 2 milioane de euro pentru organizarea a trei partide amicale ale echipei nationale, un turneu de pregatire in Italia si cantonamentul Romaniei la EURO 2016.

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit in crestere cu peste 50% in primul trimestru, la 1,97 milioane euro

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit net in crestere cu 53% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 616 milioane de forinti 1,97 milioane euro ), sustinut de avansul cu 27% al veniturilor si scaderea cheltuielilor.

Prejudiciu de 90 milioane euro la CNU, care a ramas fara doua fabrici

Situatia Companiei Nationale a Uraniului CNU) se complica. Anchetele interne ale conducerii companiei, pe langa controlalele mai vechi ale Curtii de Conturi, au scos la iveala un prejudiciu estimat la aproape 90 milioane de euro. Pe langa vanzarea in.

Investitie de 50 milioane euro, intr-o fabrica de componente aerospatiale, la Satu Mare

O companie ce produce componente aeronautice va investi circa 50 de milioane de euro intr-o fabrica in comuna satmareana Mediesu Aurit, care va avea 500 de angajati, a anuntat prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, intr-un comunicat de presa.

Cheltuieli aberante la RATB: Sute de mii de euro pentru autocarele turistice, care se plimba goale prin Capitala (VIDEO)

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a cheltuit milioane de lei, in ultimii cinci ani, pentru a inchiria autobuzele turistice etajate. Chiar daca autobuzele circula goale, RATB are grija sa.

Profit net de 8,8 milioane lei, pentru OTP Bank Romania

OTP Bank Romania a inregistrat un profit consolidat neajustat dupa impozitare de 8,8 milioane lei, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa.

Becali da peste cap bugetul Capitalei: cere un milion de euro pentru un petic de pamant

Gigi Becali e la un pas sa puna mana pe o despagubire uriasa. Un milion de euro cere de la Primaria Capitalei, pentru un petic de pamant care i-a fost luat. E drept, terenul e situat in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )