Libnet.ro
UNICEF

23:15

PROIECT BLOCAT Corina Cretu, ingrijorata din cauza laserului de la Magurele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECT BLOCAT Corina Cretu, ingrijorata din cauza laserului de la Magurele

Comisarul european Corina Cretu considera ca proiectul ELI-NP laserul de la Magurele) este cea mai importanta investitie europeana in domeniul cercetarii din Romania si spera ca acesta, care este blocat de un litigiu, sa fie salvat. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu, mesaj de la Bruxelles: Proiectul LASERULUI DE LA MAGURELE, pus in pericol de Guvernul Dancila. Exista riscul sa nu mai poata fi finalizat

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu,a declarat, joi, ca Guvernul pune in pericol finalizarea proiectului laserului de la Magurele. Marturisesc ca sunt foarte ingrijorata de.

Corina Cretu: Sunt foarte ngrijorata de evolutia proiectului Laserului de la Magurele / n absenta unui raspuns rapid al Guvernului, exista riscul sa nu mai poata fi finalizat n actualul exercitiu bugetar

Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, se declara foarte ingrijorata de ultimele evolutii ale proiectului privind Laserul de la Magurele, precizand ca in luna ianuarie a avut, la Bruxelles, o intalnire pentru a solutii in cazul litigiului care blocheaza lucrarea.

ING ia n calcul sa mute o parte a echipei de la Londra n Europa, din cauza Brexitului

Grupul financiar olandez ING se gandeste sa-si mute o parte din angajatii platformei de tranzactionare centralizate de la Londra, un proiect inceput acum trei ani, inapoi in Europa, din cauza unui Brexit fara acord, scrie, miercuri, Bloomberg.

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] .

Stare de urgenta decretata n Sierra Leone din cauza dublarii cazurilor de viol si agresiune sexuala. Va fi introdusa pedeapsa capitala

Sierra Leone a decretat stare de urgenta nationala din cauza valului de violenta sexuala cu care se confrunta, numarul de violuri si agresiune dublandu-se in ultimul an, relateaza BBC News.

Institutul National de Sanatate Publica: 95 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 95, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, din cauza raportarilor dezamagitoare ale companiilor

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, din cauza rezultatelor financiare raportate de unele companii.

O mama s-a imbolnavit decancer si a ramas fara o ureche, din cauza unui obicei pe care il au multe femei. Acum, trage un semnal de alarma: Aceste aparate trebuiesc interzise

Anthea Smith este o mama, in varsta de 43 de ani din Marea Britanie, care a fost la un pas de moarte din cauza unui obicei banal. Anthea obisnuia sa mearga la solar constant. Femeia a facut acest lucru timp.

Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat recent din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei. Anuntul a fost facut de sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noaptea. Se pare ca muzicianul a fost internat pe 4.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )