Libnet.ro
UNICEF

16:15

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Playtech Playtech,
Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] . continuă pe Playtech

Firea, nca un atac la Dragnea din cauza bugetului: Chiar daca vrei sa te razbuni pe un om trebuie sa respecti prevederile legale

Gabriela Firea a criticat alocarile bugetare pentru Primaria Capitalei si a trimis iar sageti la adresa adversarului ei politic din partid, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca vrea sa se razbune.

Codrin Stefanescu, mesaj transant: Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Codrin Stefanescu a anuntat duminica la Antena 3 ca PSD nu o exclude pe Gabriela Firea. Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si vad ca tine cu tot dinadinsul sa gaseasca motive sa-i enerveze.

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

ING ia n calcul sa mute o parte a echipei de la Londra n Europa, din cauza Brexitului

Grupul financiar olandez ING se gandeste sa-si mute o parte din angajatii platformei de tranzactionare centralizate de la Londra, un proiect inceput acum trei ani, inapoi in Europa, din cauza unui Brexit fara acord, scrie, miercuri, Bloomberg.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Firea l acuza pe Dragnea: Vrea falimentul Capitalei din razbunare. Functionarii care executa comenzile sale vor raspunde chiar si pentru abuz n serviciu

Primarul Capitalei Gabriela Firea il acuza de manipulare pe liderul PSD Liviu Dragnea in ceea ce priveste proiectul de buget si spune ca acesta a taiat 25% din banii Bucurestiului. Firea ii avertizeaza pe functionarii care executa comenzile liderului PSD ca vor raspunde personal, chiar si pentru abuz in serviciu.

DUPA INTERZICEREA FUZIUNII SIEMENS-ALSTOM: Germania vrea modificarea legislatiei din domeniul concurentei

Europa ar trebui sa isi modifice legislatia din domeniul concurentei pentru a facilita fuziunile transfrontaliere si a crea campioni europeni care pot concura cu rivali din China si SUA, a declarat astazi ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, transmite Reuters.

O minora a fost electrocutata de politisti, din cauza unui gest banal facut in timpul orelor.Tatal fetei a vazut intreaga scena: Daca interveneam, m-ar fi impuscat pe loc - VIDEO

Dnigma Howard este o adolescenta, in varsta de 16 ani din Chicago, care s-a certat cu un profesor, pentru ca si-a folosittelefonul mobil in timpul orelor de curs. Profesorul a apelat la ajutorul politis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )